Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sokat panaszkodnak arról hogy nekik szexpartnert találni könnyű, társat nehéz. Vajon azok az egyedülálló nők akik nem szeretik az alkalmi együttléteket is belemennek ilyenbe, vagy inkább évekig megtartóztatják magukat?
Nekem voltak már szexkapcsolataim (nem alkalmi ismerősök voltak, hanem hosszabb ismeretség után alakultak ki), de mindről elmondhatom, hogy bennem a vonzalmon és a szexuális vágyon kívül más érzelmek is voltak az adott férfiak iránt, és többől egy idő után kapcsolat is lett. Alapvetően én is sokkal inkább gyengédségre, érzelmekre, törődésre vágyom, mint szexre. És nem is tudok olyanhoz vonzódni, aki iránt ne lennének már érzéseim.
Nemrég volt egy több, mint 1 éves szexmentes idószakom, mert én se akartam már ilyen szexkapcsolatokba belemenni, ahol eleve tudom, hogy a másik fél nem akar tőlem többet (én meg nem ennyire vágyom). Ez idő alatt végig ostromolt egy férfi, akivel hihetetlen erős vonzalom van köztünk, és kikerülni se tudtam őt sajnos, szóval komoly önuralomra volt szükségem, hogy hárítsam a (szexuális) közeledését. 1 évig bírtam. Aztán egyszercsak már nem bírtam tovább.
De alapvetően a magam részéről egyáltalán nem vagyok híve ennek, nem tudom lazán kezelni az ilyen szituációkat, kicsit sem vagyok szexkapcsolat párti
"Nekem voltak már szexkapcsolataim" vs. "nem tudom lazán kezelni az ilyen szituációkat, kicsit sem vagyok szexkapcsolat párti"
Fuck logic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!