Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos/egyedülálló sorstársak, ti mivel lepitek meg magatokat Karácsony alkalmából?
1: A Cyberpunkon gondolkodtam én is, de nekem csalódás.
2: Irigylem, biztos jó lehet egy jó, összetartó baráti társaság. Nekem 1 fő barátom van, akivel összejártam, de ő meg elkezdett rossz irányba változni, és egyre kevésbé szívesen találkozom vele sajnos.
Hazamegyek a rokonokhoz, kajálunk, beszélgetünk, játszunk meg ilyesmik. Ott vannak a régi (már korosodó) régi cicánk (az újakat nem annyira ismerem), vele is jókat lehet játszani, meg hallgatni a dorombolást mikor simogatom őcicaságát.
Egyéb dolgot nem veszek, egyedül rendelek egy Pepsi Twist-et külföldről, mert annak az ízével hangulatos számomra a karácsony, mert gyerekkoromban mindig az volt a karácsonyi vacsora után. Igen, ez kissé idétlen, de ez van.
6.
*van a régi cicánk. "Vannak"-nak indult, mert először az összes cicáról akartam írni, de inkább csak "róla" írtam, mert a többieket annyira nem ismerem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!