Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos/egyedülálló sorstársak, ti mivel lepitek meg magatokat Karácsony alkalmából?
9.
Budapestre én se mennék jelenleg, ha még él az idióta "az utcán is maszkot kell hordani" szabály. Akkor inkább a helyi könyvesbolt... Vagy rendelj egyet netről. Aztán mozgás gyanánt sétálj egyet a helyi patak/folyó környékén. Én ezt szoktam tenni, szerencsére viszonylag közel is van, csendes és nyugodt, egyedül a horgászok bunkók.
16: Én is elvesztettem a munkám, hála Istennek tudtam félretenni is azért.
15: Síeléssel csak óvatosan, ha még nem voltál.
Hát, a Szentestét anyámmal meg a nevelőapámmal töltöm és a kistesómmal. Másik két nap meg mamáimmal, keresztanyukámmal találkozok. Szilveszterezni meg majd eljön egy barátnőm és csapunk egy csajos estét.
Magamat már igazából megleptem egy szép pulcsival, amire régóta vágytam és most úgy éreztem, hogy már jár nekem egy sikeres kresz vizsga után. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!