Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják ki lányok Facebookra, hogy "egyedülálló", amikor nem is?
3 evig voltunk egyutt az exemmel, egyikunknek sem volt kiirva Facebookon, hogy kapcsolatban (bar az sem, hogy egyedulallo) . Neki instaja se volt, nekem volt, oda tettem ki neha sztoriba kozos kepet ha epp kirandultunk vmerre, de ennyi.
Mostani baratommal fel eve vagyunk egyutt, Facebookon szinten nincs kint a kapcsolat.
Nem is ertem, hogy miert kéne kiirni? En se 5 honap, se 3 ev utan nem irtam ki.
Mert azt várják, hogy hátha bejelöli őket a herceg, aki megüti a mércét és érte dobják a jelenlegi pasijukat, akivel éppen elvannak. Akár azért, mert a srác egy címeres ökör, aki mindennel elhalmozza a csajt és rengeteget költ rá, egy ilyen madarat meg nem szívesen engednek el, akár azért, mert a srác is hasonszőrű kis sunyi fuckboy és ő sem firtatja, hogy a csaj miért nem változtatja meg a státuszát, így pedig a csaj sem firtatja, hogy ő is módosítsa át az övét, hiszen férfiként ő lenne hátrányban, mert egy nővel akkor is kezdenek pasik, ha kapcsolatban van, míg kapcsolatban lévő férfit fenntartással kezelnek még szintén kapcsolatban lévő nők is, mert félnek a párjuk bosszújától.
Az Instát meg azért szeretik jobban, mert priváttá lehet tenni, így csak a követőid láthatják. Facebookon meg kénytelen vagy sokszor visszaigazolni munkatársakat, csoporttársakat, stb. Persze ott is megoldható, de körülményesebb a megosztási körökkel bajlódni, ráadásul tele van bugokkal, instán meg trükkösen sem tudsz belenézni a privát fiókokba.
"kint van mézesmadzagként az egyedülálló státusz"
Szerintem az qrva beteg, akinek ez mézesmadzag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!