Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják ki lányok Facebookra, hogy "egyedülálló", amikor nem is?
És ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Ez az 5 hónap lehet több is, csak haverom mutatta, hogy az első insta történet 5 hónapja került ki, szóval gondolom nem egyből lőttek egy képet az ágyból
Én a #14 (12.28., 19:19) véleményét osztom.
Nekem sem volt soha kitéve, hogy milyen kapcsolatban vagyok és kivel.
Házas vagyok, és van egy kislányom is.
Nincs kint sem egy közös kép, sem a gyerekről kép. Viszont az egyedülálló státusz igen. Ugyanígy a feleségemnél!
Anyám is fent van a facen, de nincs bejelölve rokonnak, és a leánykori nevén van fent. Attól még az anyám, hogy ez nincs mindenhol jelölve a facen!
23/F
#18: Azért az akkor is meredek, hogy házasságban élő gyerekes emberként egyedülállóként hirdeted magad és az asszony is. Erősen nyitott kapcsolat vagy "már csak a hitel tart minket össze" hatást kelt a dolog. Aztán csodálkoztok, amikor az asszonyt állandóan betalálja valaki az ismerkedési szándékával...
A másik része még oké, hogy nem jelölsz be mindenkit, főleg akivel rendszeresen találkozol és máshol kommunikáltok. Még az is oké, hogy nem teregeted ki a családi életedet (ez is lenne amúgy a normális, csak az ellenkezője a divat), de az, hogy az ELLENKEZŐJÉT hirdeted magadról, mint ami valójában vagy és publikusan ott díszeleg az egyedülálló státusz, az elég erőteljesen azt sugallja, hogy "ismerkednék, de nincs bátorságom megtenni az első lépést vagy én vagyok a nő és így illik".
A normális az, ha vagy egyáltalán nincs kint semmi, főleg nem publikusan, hogy még az is jelöljön és rád szálljon ismerkedési szándékkal, aki csak véletlenül bukkant az adatlapodra, kivéve ha pont ez a célod.
Vagy ha a Facebookon éled az életedet és mindent dokumentálsz, akkor tessék dokumentálni és nem szégyellni azt is, hogy bonyolult kapcsolatban vagy nyitott kapcsolatban (ilyen biztosan van a lehetőségek között), de ezt eddig csak néhány, nyitottabb gondolkodású külföldi lánynál láttam.
#19:
Nincs rá szükségünk. A probléma ott kezdődik, hogy "hirdetem" magam. Nem.
Sok évvel ezelőtt, még egyedülállóként regisztráltunk a facere. Akkoriban még az alap beállítás a nyilvános volt. Nem változtattuk meg. Ennyi.
Felőlem jelölgethet akárki (pontosabban, csak ismerősök ismerősei). És? Legfeljebb nem jelöljük vissza. Ha meg olyan ír, aki nem ismerősünk, az
1. Nem releváns számunkra
2. Úgysem látjuk, mert a Message Requests-be kerül, amit nem nézünk.
A feleségem is egy és ugyanazon dolog miatt van fent a facen.
Mert van az ismerőseink körében olyan, aki annyira bele van b*zulva a facebe, hogy nem hajlandó normális módon tartani a kapcsolatot (telefonon, sms-ben, vagy e-mail-ben). A feleségemnek 49, nekem 53 ismerősöm van
A face egy kényszerített szükségeszköz azok miatt, akik már mániákusan csak a közösségi felületekkel együtt tudnak létezni!
Aki facen az ismerősünk az ismer minket, tehát úgyis tudja, hogy házasok vagyunk, gyerekünk van.
Ha valaki bejelöl, csak úgy igazoljuk vissza, ha előre értesítettek róla. Ha élőben találkoztunk, szólhat, hogy be akar minket jelölni. De csak azért, mert egyszer találkoztunk, nem jelöljük vissza.
Ha közös ismerősünk van, az még szintén nem indok. Ha azért jelöl be minket, mert van egy közös ismerősünk, akkor szóljon neki, hogy nem jelöltük vissza, és ha az ismerősünktől megkaptuk az indoklást, hogy miért akar minket bejelölni, akkor írjon üzenetet, és pár üzenet után majd eldöntjük, hogy visszaigazoljuk-e!
Ha pedig köze nincs hozzánk, akkor nem is tud jelölni.
Számunkra a face egy céleszköz. Mint másnak a Hangouts, Whatsapp, WeChat, stb. Kényszerhelyzetbe kerültünk pár idióta alkalmazás-szexuális (app-b*zi) miatt, mert szükséges velük a kapcsolattartás (van köztük nem túl komoly, de jó lehetőségekkel rendelkező üzleti ismerős is), viszont csak facen hajlandóak.
Nincs kint sem profilkép, sem nagy kép, sem semmi. Üres a post rész is. Életemben egy darab posztot nem tettem ki facere. Egyetlen egy beállítás lett megváltoztatva, az az, hogy csak ismerős ismerőse jelölhessen.
Azon kívül nem bajlódunk mással, mert nincs értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!