Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják ki lányok Facebookra, hogy "egyedülálló", amikor nem is?
#20: Így már érthető, de az első válaszodban úgy jött le, mintha csak közös képeitek nem lennének, azaz csak a házasságot titkolnátok.
Amúgy én is hasonlóan vagyok, utálom a Facebookot, csak nekem így még ismerkedni is nehéz, mert sokszor hasalt el olyanon, hogy üres profillal jelöltem be a lányt, aki nem igazolt vissza emiatt vagy már olyan mély gyanakvás indult el benne, hogy biztos valami sorozatgyilkos lehetek vagy minimum valami fura különc. És most lehet mondani, hogy ilyen nőkért nem kár, de tudod milyen nehéz manapság olyan lányt találni, aki nem ezeken a szenny oldalakon éli az életét?
#21:
Mi sem online felületen ismerkedtünk meg.
Sokat jártam vásárolni a Sárkány Center-be (igen, a feleségem vietnámi), gyakorlatilag hetente/kéthetente vásároltam nála elég sokáig.
Úgy éreztem szimpatikusak vagyunk egymásnak (mint a mellékelt ábra mutatja, nem értelmeztem félre a jeleket), hát elhívtam randizni. De előtte több, mint egy évig jártam hozzá vásárolni heti rendszerességgel, és először nagyon jó barátok lettünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!