Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagyonom, hátterem miatt nem kellek majd egy férfinak, vagy kell megalkuvónak lennem?
Sziasztok!
Ismerkedem egy férfivel, akivel egy mélyebb beszélgetésünk volt, miszerint hogyan alakulhat a jövőnk (nem együtt, csak úgy az ő és az én jövőm).
Nekem úgy hozta a sors, hogy egy kétgenerációs telken élek, valamint emellé még két telek/ház lesz a vagyonom.
Noha nem ma-holnap, de idővel ezek kizárólagos tulajdonosa leszek, nincs tervben egy negyedik házért hitelt a nyakamba venni, albérletbe sem szeretnék költözni, mert remek a viszonyom a családommal, mégis különálló, pöpecen berendezett házban élek.
Na most, jön a fejfájás.
Ha olyan párom lesz, akinek már van szintén hol laknia, nem akarna anyósék közelébe költözni nagy valószínűséggel, én pedig nem akarnám itt hagyni azt, amit addigra berendezek, felújítok.
Ha hitelt tervez majd felvenni a nagy Ő, akkor én ebbe érthetően negyedik háznéknt nem szállnék be. Ha felveszi egyedül, nyilván ott akarna élni, hisz azt fizeti. Én ugyan úgy nem akarnék elköltözni, e fentebb említett okból.
Ha otthon/albérletben él, akkor adott, hogy ideköltözne. Na de egy félresikerült válás után esetleg vinné a felét mindennek? Akkor ugye házassági szerződés. Ez pedig mennyire bizalomromboló egy friss kapcsolatban.
Na meg akkor a férfi elvileg megalázva, kiszolgáltatva érzi magát, hogy a nő lakásában, él.
Akkor tegyek le arról, hogy itt élhetek majd a férjemmel, békében, biztonságban?
Főváros, közel 300 négyzetméter, hatalmas kert, csendes környék, és a hely, ahol felnőttem, mégis a terhet, nyűgöt látom ezekben, ahogy egyre több férfi köt bele valamiért.
Tényleg nekem kell megalkuvónak lennem? Vagy hülye pasikat fogtam ki?
Nem a megfelelő pasikat fogtad ki.
Gondolom 3000 négyzetmétert akartál írni. :)
Sok férfi nem érzi ám megalázva magát, ha a nőhöz költözik, ne aggódj.
Sőt, sokan erre utaznak. Ezt meg nehéz kiszűrni.
Nem kell megalkuvónak lenned, én sem költöznék a helyedben máshoz, sőt, amúgy sem.
Én nem szeretnék az lenni, aki egy esetleges szakítás után mehet Isten hírével, amerre lát. Én egyedül élek, szívesen látom a jövendőbeli párom egy bizonyos együtt töltött idő után, de én nem szívesen cuccolnék máshoz...
Köszönöm a válaszokat!
300 négyzetméternyi lakható rész, amiről szó van.
Egy házassági szerződés szerintetek az elején milyen? Mármint nem riadna el a pasi?
Én itt elsődlegesen nem azt látom problémának, hogy örököltél, hanem, hogy a szüleid mellett szeretnél élni abban az egy házban.
Az ember örököl lakást, ezt általában kiadjuk és helyette elköltözünk a szülőktől olyan távolságra, ahol nem tudják bármikor ránk nyitni az ajtót.
Vagy keress tényleg olyan férjet, akit nem zavar, hogy a szüleid mellett laksz. De még egyszer, ez egy plusz igény, amit neked kell eldöntened, hogy fontosabb, vagy mondjuk más tulajdonságai legyenek a férfinak fontosak.
Nem egy lakás.
Két teljesen különálló, a telek két felében álló házról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!