Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nőként vágyhatok egy számomra vonzó, helyes pasira vagy inkább megalkuvónak kell lennem és beérni olyannal, aki számomra semleges?
Van egy férfi, aki udvarol nekem ,sajnos nagyon nehezen fogadom, nem vagyok valami közvetlen vele. :( természetesen nem szándékos a távolságtartásom, inkább félénk vagyok. Egyszerűen annyira nincs tapasztalatom férfiak terén, hogy tele vagyok gátlásokkal és nem tudok közvetlen lenni, ráadásul az illető számomra elérhetetlen kategória, tapasztalt férfi, nem is értem mit akar tőlem...
26N, 30F
Nem elérhetetlen, mert akar valamit tőled!
Kérdés, hogy mi az, mert lehet, hogy csak kihívásnak tekint a félénkséged miatt.
Az tök mindegy, hogy neki bejössz-e?
Ha te így látod, akkor inkább várj még arra, akit TE akarsz!
Igen, rendbe szeretném tenni az önbecsülésem, és próbálok is tenni érte, minden egyes nap...
Kedves utolsó előtti, igen..lehet ,hogy szerinted nevetséges.
Kedves utolsó, természetesen a férfi nem tudja, hogy szűz vagyok.
egyszerü
bejön neked? akkor hagyod,hogy udvaroljon és tedd számára egyértelmüvé,hogy tetszik
nem jön be? hagyd, majd jön egy másik, jobb
a szüzesség téma nagyon túl van misztifikálva, közben egyáltalán nem olyan nagy dolog, majd később rájössz
Ugyanígy vagyok. A férfi, akivel randizom hasonlóan tapasztalt nekem meg semmi tapasztalatom nincs. Ugyanazt érzem teljesen mint te. Egyrészt már a randira is nehezen vettem rá magam, nem értem, hogy mit akar tőlem, mikor jól néz ki és bárkit megkaphatna. Nagyon gátlásos vagyok, illetve azon kattogok, hogy biztos csak megfektetni akar. Idáig sajnos nem tudom, hogy mi a megoldás a helyzetünkre, kérdező. :(
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!