Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vagy megalkuvó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy megalkuvó a párválasztásban? Mi az, amiből nem engedsz?

Figyelt kérdés
Azzal vagy, akire vágytál vagy lejjebb adtál az igényeidből? Pl. hosszú hajú, sportos konyhatündért akartál, de egy rövidhajú csinos háziatlan lánnyal vagy...
2016. okt. 4. 12:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Az én igényeim inkább feljebb mentek, vagyis jobban mondva specializálódtak. Sose voltam egy fehér lovon érkező szőke hercegről álmodozó típus.
2016. okt. 4. 12:52
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
10 éve nincs senkim, hozzám illő társat szeretnék, de mindig közbejött valami akadály, ami miatt vagy a kapcsolat nem működött, vagy össze sem jöhettünk. Nem vagyok kapcsolatfüggő, az igényeim nem véletlenül azok, amik.
2016. okt. 4. 12:53
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Vágytam egy intelligens, céltudatos, figyelmes, gondoskodó, empatikus negyvenes férfira. Ehelyett együtt élek egy intelligens, céltudatos, figyelmes, gondoskodó, empatikus harmincas férfival. Annyi kompromisszumot kellett kötnöm, hogy fiatalabb nálam pár évvel.
2016. okt. 4. 12:53
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Van olyan, ami elsődleges a párválasztásban, és nem engedek belőle, aztán van egy csomó más, ami esetleges, jó, ha olyan, de nem lényeges. A hajhossz, vagy testalkat abszolút lényegtelen számomra, az nagyjából azonos értékrend, intelligencia, kulturáltság meg olyan, amiből nem tudok engedni.
2016. okt. 4. 13:01
 5/20 anonim ***** válasza:
36%
Van amiből már az elején sem engedek: vékony, sportos legyen a csaj, ne dohányozzon, ne igyon, ne beszéljen csúnyán, és ne legyen tévé függő (nekem nincs tévém). Haj hossz nem számít, ha jól áll neki, sütni-főzni nem kell ha nem akar, a többi pedig majd kialakul. Vagy nem alakul ki, és akkor lezárom a dolgot. Például azért vagyok most egyedül, mert az előző barátnőm a legfontosabb feltételek esetében kissé félresiklott...
2016. okt. 4. 13:07
 6/20 anonim ***** válasza:
40%

Szakítottam már emiatt, mert jó volt vele... csak simán jó volt, de semmi több. Mivel nagyon őszinte vagyok, ha próbálnám sem tudnám eltitkolni a véleményem, kritikáimat a világ felé, így képtelen lenne megmaradni mellettem egy nem hozzám illő nő, mert ami nem tetszik, azt egyből szóvá teszem. Az meg a másik, hogy nem is lennék már együtt olyan nővel, aki nem kelt bennem nagyon mély érzéseket, vágyat, érdeklődést, ami már szinte rajongás szintű, mert ezt akarom megélni amíg élek. Nem szeretném hogy legyen a világon olyan nő akire jobban vágyom, mint a páromra.

22F

2016. okt. 4. 13:10
 7/20 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon konkrét elvárásaim alapból nem voltak, az alapokon kívül, hogy legyen a férfi értelmes, udvarias velem, ne egy tutyimutyi alak legyen de ne is egy irányításmániás állat :D Ne legyen soviniszta aki bármit is nemi alapon ítélne meg, és persze tartsam is vonzónak. Ezeknek a párom abszolút megfelel :)

De általában nem húztam sosem sokáig a randizgatást, akivel jól éreztük magunkat együtt azzal összejöttünk hamar, úgyhogy a két előző exem nem felelt meg minden elvárásomnak, de ennek nem a leadás volt az oka, szimplán nem listát pipálgatva randiztam, hogy csak akkor jöjjünk össze, ha mind az X pont pipa lett. De azok a kapcsolatok nem is tartottak örökké, viszont jók voltak amíg nem ütköztek ki a hibák, úgyhogy nem bánom azokat sem.

A jelenlegi párom is puszta véletlen, hogy ilyen "tökéletes", mert vele is úgy kezdtünk randizni, hogy konkrétan csak látásból ismertem és vele is egész hamar összejöttünk.

2016. okt. 4. 13:21
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

Abból nem engedek, hogy tetszen külsőre és intelligencia szintjén megüssön egy szintet, tehát egy hullámhosszon legyünk. Nincs konkrét ideálom, de valami kell, hogy megfogjon benne. Volt már, hogy leálltam olyannal, aki nem tetszett, de nagyon rendes volt. Egy ideig ment, de mivel nem tetszett, nem lettem belé szerelmes, semmilyen érzelem nem alakult ki bennem, így szakítottam. Inkább egyedül vagyok, minthogy csak azért menjek bele egy kapcsolatba, hogy legyen valakim, mert úgyse működne. Nincs sok elvárásom mégis egyedül vagyok egy jó ideje.

N/30

2016. okt. 4. 13:59
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

Semmiből nem engedtem,mert nem volt miből.

Találkoztunk, szerelmesek lettünk és elfogadtuk egymást.

2016. okt. 4. 14:13
 10/20 anonim ***** válasza:
64%

Amikből nem engedek: vonzódjak hozzá valamennyire fizikailag, legyen ápolt, legyen intelligens, empatikus, 10000%-ig hűséges, meg tudjunk beszélni mindent, legyenek közös hobbijaink, és legyen ugyanaz a jövőképünk, ne legyen agresszív, ne használjon keménydrogokat, illetve ne fogyasszon napi/heti rendszerességgel cigit, alkoholt és könnyűdrogokat (néha egy sör, vagy nagy ritkán egy vicces cigi belefér esetleg, de ne legyen pl cigifüggő, vagy alkesz), akarjon fejlődni, legyenek céljai az életben, ne legyen lusta.

Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, annak nem lesz jó vége. Ideig-óráig meglehetünk egymással, de értelmetlen időpazarlás lenne. Valamint ugyanezeket én is tudom nyújtani, akkor úgy gondolom, hogy elvárható dolgok.

Az ilyen marhaságokból, hogy "legyen x centi magas", meg "legyen szőkésbarna haja" meg hasonlók, ezekből tudok engedni, ilyenek terén változik az ízlésem.

2016. okt. 4. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!