Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek már van fix munkája, tud vezetni akkor annál magasabbra teszi a lécet párválasztásban? Annál jobb férfi kell neki?
Mi van? :D
Miket nem hordasz itt össze-vissza.
Igen, csak és kizárólag az alapján választok párt, hogy melyik pasi tud többet egy fix munkánál és a vezetésénél.
Azt gondoltam, hogy egy 27 éves elvileg férfinek ennél több esze van.
Az meg evidens, hogy egy párkapcsolatban nem csak kérünk, hanem adunk is. De szerintem ez még egy "sima" baráti kapcsolatra is elmondható.
Miért néznék fel egy férfira, csak mert tud vezetni mondjuk? :D Manapság már ki nem tud? (rajtam kívül)
Nekem se jogsim, se fix munkám, a léc pedig a plafon :D Blaszfémia!!
Szerinted az emberekre rá van írva hogy mi a munkahelyük és van-e jogsijuk vagy mi?
Több együtt eltöltött idő után derülnek ki az ilyenek, nem a megismerkedés pillanatában könyörgöm...
Ez egy kicsit erős még, hogy tud vezetni? Max van jogsija.
Csak viccelek :D Biztos van olyan nő aki tud vezetni nem csak jogsija van, csak még én nem találkoztam vele. :D
Szerintem egy linkmester lehetsz...:D
Vagy fene tudja, hogy hova és mivel akarsz tolatgatni. Én itt már nem lepődöm meg semmin sem. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!