Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiaknak kéne még kezdeményezni, amikor a modern társadalomban úgyis az ösztönvezérelt női nem dönt?
Utolsóval maximálisan egyetértek. A legtöbb embernek sikerül párt találni. Akinek nem, az inkább gondolokozzon el magán, mert attól, hogy itt pattog, semmi nem fog megváltozni. A nők is szoktak amúgy kezdeményezni, ha igazán tetszik nekik valaki. Az, hogy a kérdezőnél senki nem kezdeményez, már más kérdés. Nyilván megérzik, hogy megvan róluk a véleménye, hát pöcsöm se lenne ilyen emberrel, nyilván ezzel a nők is így vannak.
A gyakori pár éve az incelek meg a nyafogó lúzerek kedvenc helye lett, de a valóság még mindig az, hogy az átlag ember vígan éli az életét az átlag nőjével. A világ nem fog megváltozni azért, mert van egy szerencsétlen réteg, akinek ez nem megy. A szerencsétlenek vagy változtatnak magukon (mondjuk úgy, hogy nem degradálják azokat, akiknek a szeretetére vágynak, vagy úgy, hogy akkor átpártolnak a férfiakhoz, ha úgyis csak a saját nemük f.szát szopdossák itt folyamatosan), vagy egyedül maradnak. De ez nem társadalmi probléma, magukon kívül senkit nem érdekel az ilyen emberek nyűgje.
42 általában közel sem kellenek ilyen drasztikus változások. De ha x emberként nincs valakinek semmilyen sikere, akkor jobban jár, ha rájön, hogy lehetne "szebb", hogy lehetne magabiztosabb, megnyerőbb, hogy lehetne összességében elégedettebb magával. Mert ezek hozzák idővel a sikereket. De ezekhez nagyon sok energiát és időt kell áldozni. Emberek közé járni, megismerni önmagukat, megtanulni mire, hogyan reagálnak az emberek, kiismerni a nonverbális jeleket stb. Rengeteg energia és odafigyelés és nyűg. De meghozza az eredményét. Ugyanakkor ezért az egyén kénytelen feladni, átformálni dolgokat a jelen jelleméből, világnézetéből. Ezt pedig valahol jogosan nem szívesen vállalják sokan. De más út véleményem szerint nincs.
Kérdező, lehet van ismerősöm, aki itt nyíg. Ettől még nem tesz semmit. És ez a kulcs. Az, hogy napi 5x kiír valaki, valamit és, vagy kap megerősítést, vagy csak egy jót vitázik, a helyzetén nem fog javítani.
Tény, hogy a többség el van. Tény, hogy van egy kisebbség aki meg nem. Azt butaság várni, hogy a többség akinek jó, de legalábbis jobb, alkalmazkodjon azokhoz, akiknek nem jó. Elvégre valószínűleg a többség csinál valamit jobban.
Én így látom és a tapasztalataim is ezt erősítik.
Ha van logikus ellenérved, szívesen vitatkozom a témában.
Hát ha szívesen vitatkozol ám legyen!
Te azt állítottad, hogy akit ismerősödként egyedül látsz az nagyon jól elvan, mindenki boldog, minden happy! Ugye?
Én pedig erre a hazugságodra reagáltam élesen, mert lényegtelen hogy én már teszek a társkeresésre, hisz nem rólam, vagy az egyedülálló férfiakról szólt a kérdés, hanem ugye a kezdeményezés kérdéséről, ami elméleti szinten még engem is érdekelhet. Szóval feltettem ezt a kérdést, és más értelmes hsz mellett tőled azt kapom hogy amúgy ez az egész annyira jó hogy az már kész. Miközben ebben az országban kb. semmi sem működik úgy ahogy az szép és jó lenne, és vannak súlyos társadalmi problémák is. Amit pedig megkérdőjelezek te amellett úgy érvelsz hogy márpedig milyen jól működik, miközben a társadalom ha nem is fele, de igen súlyos része egyedülálló, elmagányosodott, tehát valami mégsem olyan jó.
Szóval vitatkoznék én veled érvekkel, de azokkal te nem rendelkezel, úgyhogy felejtsd is el!
41#
"De ez nem társadalmi probléma, magukon kívül senkit nem érdekel az ilyen emberek nyűgje"
Ha így van akkor csak arra válaszolj légyszíves hogy akkor te pl. mi a francot keresel itt és miért írsz is egy olyan témában ami senkit sem érdekel??
Ha nem érdekelne nem írtál volna, tehát az ilyen hazug anonim senkik oktatnak ki szintén anonim embereket, tehát akiket nem is ismernek. Nem kötelező válaszolni sem akár csak kezdeményezni!
#41 Én kérlek 4 napja itthon fekszem betegen, vizsgaidőszak letudva, munkahelyem zárva amúgy is. Semmit nem tudok csinálni, ma már elolvastam 2 rövid kis krimiregényt, a tévé untat, úgyhogy most nincs semmi jobb dolgom mint az ilyen kérdéseken röhögni. (Az akárcsak különírva mást jelent, mint amit szerettél volna.)
Én amúgy csak a felnőtt párkapcsolatot rovatot akarnám békében olvasni, mert ez a legszórakoztatóbb, de minden 2. kérdés valami ilyen nyafogás, ami felcsesz a logikátlanságával. Kéne egy külön topic "férfiak akiknek nem jut nő" vagy valami ilyesmi, és akkor el lehetne kerülni.
Kérlek kérdező másold ki, hol írtam azt, hogy az egyedül élő ismerőseim olyan boldogok? Azt írtam, hogy lusta tetűk, mert változtatni nehéz és nem elég rossz nekik a jelenlegi helyzet, hogy megérje. A kettő nem ugyanaz.
Itt az oldalon nagyon sokan vannak, akiknek egyszerűen csak nem elég rossz ahhoz, hogy változtassanak, csak kiabálnak az égő házból.
Magány pedig társ mellett is lehetséges. Megkockáztatom, hogy van annyi magányos párkapcsolatban, mint egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!