Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a férfiaknak kéne még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiaknak kéne még kezdeményezni, amikor a modern társadalomban úgyis az ösztönvezérelt női nem dönt?

Figyelt kérdés
Miért várja el a mai társadalom a férfiaktól a kezdeményezést, amikor úgyis többnyire minden azon múlik hogy a nő mit akar, miért kéne felesleges köröket újra és újra lefutni ezzel?

2020. dec. 30. 17:24
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
15%

9-es.

8-as vagyok.

Kizárólag értelmesen és tisztelettudóan mentünk oda minden nőhöz, egynél se nyomultunk mint a vadállat, ha azt mondta nem akar valamit, elmentünk onnan.

Emberi módon közelítettünk mindenki felé... egyszer sem jött össze, egyetlen egy sem. Beszélgetés még talán, de az hogy kapcsolat legyen belőle, soha még a közelébe sem...

2020. dec. 30. 17:49
 12/58 A kérdező kommentje:
7# Valóban vannak nemi szerepek, azonban a kérdésem lényege hogy nem volna-e egyszerűbb és mindenkinek jobb ha megváltoztatnánk (ha tudnánk) ezt a szerepet? Nem volna-e jobb ha azok kezdeményeznének akik inkább válogatnak, ne a férfiak akik jóval szerényebb elvárásokkal és igényekkel viseltetnek a másik nemmel szemben?
2020. dec. 30. 17:54
 13/58 anonim ***** válasza:
94%
Az kezdeményez, aki szeretne. Ennyire egyszerű, hiszen nem lehet senkit rákényszeríteni arra, hogy kezdeményezzen, ahogyan arra sem, hogy ne tegye.
2020. dec. 30. 17:56
 14/58 anonim ***** válasza:
88%
Egyszer kezdeményeztem nő létemre, azóta is a hátam mögött megnyertem a rbanc jelzőt. Kösz többet nem.
2020. dec. 30. 17:57
 15/58 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez a világ rendje.
2020. dec. 30. 17:59
 16/58 anonim ***** válasza:
89%

8as. Én nem a random utcán, buliban történő leszólításról írtam, hanem mikor valahol, valamiért van értelme egymáshoz szólni. Legyen az egy rendezvényen, baráti társaságban, utazáson, túrán, vagy egyéb hobbi kapcsán.

Én csak így ismerkedek és ezek azok a helyzetek, mikor spontán kialakulhat egy beszélgetés, amit tovább lehet vinni. És itt mivel nem párkapcsolati az indíttatás, lazán, emberien lehet beszélgetni, hülyülni. Úgy ahogy egy férfihez is oda ennél, vagy ahogy a nő egy nőhöz is odamenne.

De ehhez olyan környezet kell ami ezt elősegíti.

Kérdező sehol nem írtam, hogy azt gondolnám, soha nem próbáltál ismerkedni. De aki arra panaszkodik, hogy neki kell kezdeményeznie, többnyire a direkt helyzeteket használja erre. Értsd buli, utca stb. Ott nem is fog menni. Amiről én írtam az teljesen más környezet, más érzelmi helyzet, más kezdeményezési mód.

De erre a többség sajnálja az időt, illetve ötlete sincs mi érdekelné annyira, hogy ne csak a nők miatt menjen. Mert az nagyon érződik, ha kizárólag azért van ott valaki.

Én ismerek rengeteg olyan párt, akik egy hasonló érdeklődési kör miatt futottak össze és találtak egymásra.

Szerintem ez sokkal "egészségesebb", mint a direkt randik és leszólítások. És mint írtam, ebben a helyzetben olyan természetesen alakul a dolog, hogy nem is fognak a felek azon gondolkodni ki kezdeményezett, mert magától alakul.

Ha nem magától alakul, hanem rugdosni kell, meg erőfeszítéseket tenni és vonalzóval kimérni ki mennyit tett a dologért, az szerintem eleve értelmetlen. Mert itt jellemzően erről írnak, ugyanakkor jellemzően nem is úgy ismerkednek, ahogy szerintem az logikus.

2020. dec. 30. 18:01
 17/58 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert a mai társadalomban egy kapcsolat elején egy nőnek több veszítenivalója van, ha a férfi nem tökhülye.

Általában nem a nők szoktak szerelmet, komoly kapcsolatkezdeményezést kamuzni csak szex miatt... és ha kiderül egy ilyen eset, nem a férfit ítéli el a társadalmi többség mocsoknak, hanem a nőre mondják azt, hogy "hát biztos csak arra volt jó", "kis k..va", a jóhírébe kerülhet.

Nem a férfi eshet teherbe... ilyenkor sok férfi lelép, aki meg nem, az úgy gondolja, hogy neki döntési joga van a nő teste felett - picsog, ha a nő úgy gondolja, megszüli a gyereket... ha meg ő akar gyereket, és a nő megy abortuszra, akkor meg gyerekgyilkos... pedig nem az ő teste a tét, és az ő felelőssége is volt, hogy normális védekezzen.

Szóval hogy ezek után legalább azt az egy lépést tegye már meg a férfi, hogy leszólítja a nőt.

Ennek ellenére azért viszonylag sok nő hajlandó kezdeményezni - csak épp páruk megkapja, hogy emiatt ő férfias, meg "biztos b...atlan", meg nem elég finom, nőies... nem lesz elég értékes a pasik egy részének, mert nem kellett érte vadászni.

2020. dec. 30. 18:36
 18/58 anonim ***** válasza:
49%
Miert kene azon valtoztatni, ami evmilliok ota sikeresen mukodik? Hogy incel pistikenek is legyen noje? Ki nyerne ezzel es mit? Te lennel az, akinek a genkeszletet tovabb kene orokiteni, mert olyan sikeres, hogy meg kezdemenyezni sem mer? Erdekes kerdes. Erdekes, hogy ez egy kerdes a mai vilagban.
2020. dec. 30. 18:53
 19/58 anonim ***** válasza:
41%

Mert jol esik

Mert no vagyok es ettol kellemesebben erezm magam

Kiveve ha ismerkedni AKAR

Ne akarja csak lazan tortenjen meg

2020. dec. 30. 19:22
 20/58 anonim ***** válasza:
33%

Mindegy, hogy ki kezdeményez, a férfi vagy a nő. Ha vonzó, magabiztos, szimpatikus vagy, tudsz kommunikálni és jársz is emberek közé (ez a jelenlegi helyzetben nehézkes), akkor fogsz tudni ismerkedni. Ha mindezen tulajdonságok hiányoznak, mindegy, hogy neked kell-e kezdeményezni vagy a nőnek.

A nők többsége mellesleg szokta tudatni ha tetszik neki valaki. Vagy kiemelt figyelemmel, mosollyal, ismerős által tudatni, stb.

2020. dec. 30. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!