Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiaknak kéne még kezdeményezni, amikor a modern társadalomban úgyis az ösztönvezérelt női nem dönt?
Nem rólam szólt a kérdés, ha nem tűnt volna fel, nyilván azt csinálok amit akarok.
De feltehetem a kérdést: van értelme ennek a társadalmi elvárásnak, hasznos-e így a számunkra? Szerintem így nem
Te hol élsz 34#?
Azt hogy a barátaidnak nincs ilyen gondja simán elhiszem, de hogy kétségbe vonod emberek millióinak (csak itthon!) problémáját az már nevetséges
Egyrészt: én maximálisan támogatom az egyenjogúságot, élek is vele, kezdeményeztem már elég sokszor férfiaknál.
Másrészt: kollektíven KÖTELEZNI, hogy márpedig csak a nők kezdeményezzenek, baromság. Nyit az, aki akar, afelé, aki felé akar. De hacsak nem akarsz a feminizmus előtti nők helyében lenni férfiként, szerintem legyen elég az, hogy egyenjogúság van, amivel az él, aki akar.
Harmadrészt: hagyjuk már ez a primitív ösztönlényezést. Mind a nőknek, mind a férfiaknak vannak olyan régről eredő berögződéseik, amik nem koptak ki, és nem is fognak. Ujjal mutogatni, hogy "de a másik" elmondhatatlanul gyerekes. De ha ennyire zavarnak az ösztönök, mint olyanok a nőknél, remélem nem baj, ha elfelejt gyereket nevelni, mert nincs meg benne az ösztön rá, és véletlenül hagyja éhenhalni, meg hasonlók. Mert igen, ez is egy ösztön, ami sok esetben férfi részről is megvan, mert mind a férfi, mind a nő felelős a gyerekük fejlődéséért. Vagy akkor kérlek, ne tartsd vonzónak a női melleket, és a kerek feneket, mert ez is csak egy ösztön. Én maradok azon az oldalon, hogy ezeknek mind-mind megvan a maga helye a mai világban, és ez így teljesen rendben van.
Egyetértek 37#-el, és sehol sem volt szó KÖTELEZŐ kezdeményezésről
Pusztán szokásokról van szó, amiket megkérdőjelezek
Az ösztönlényezést meg tényleg hagyjuk, mert megvan ez a véleményem a nőkről ami viszont nem tartozik ide, csak válaszként írtam le
35ös, Pécsen ha épp érdekel. Nem csak a barátaim, a munkám során is sok emberrel találkozom és többségük nem egyedülálló. Nem mondtam, hogy ne léteznének olyanok, akik hiába keresnek. Néhány ilyet én is ismerek, de ők azért nem szakadnak bele a nagy keresésbe, közel sem érinti őket ez annyira mélyen, mint az ittenieket. Összesen 2 olyan férfit ismerek, aki nem tudja hol hibázik, vagy valóban nem egyértelmű miért is nem sikerül, a többiek tisztában vannak a hibáikkal, csak nem ér nekik annyit a dolog, hogy tegyenek érte.
Én csak itt Gyk-n látom azokat az embereket, akiknek ennyire nem megy, ennyire hajtják a dolgot és nem értik hol a hiba. Pedig ismerek tanulatlan cigánytól kezdve a falusi suttyón át, a magánvállalkozóig sok embert. Vannak diplomások, szakmunkások, bolti eladók, gyári munkások, felsővezetők és 8 általánost végzetteket és alibizőket is, akik folyamatosan munkát váltanak mert mindenhol mindenki hulye. Ismerek faluból is több embert, hogy ne lehessen csak a városi életre fogni. Annyira sokszínű azoknak a sora akiknek nem okoz gondot, vagy legalábbis sikerül párt találni, hogy szerintem a rendszer működik.
Mint írtam, olyan rendszer soha nem lesz ami mindenkinek jó. Van az a pár százalék lemaradó mindig, de ez nem rendszer szintű probléma, hanem bármely rendszer természetes velejárója.
Sokszor lettem már lelketlennek titulálva, de szerintem a lemaradó feladata kitalálni, hogy tud felzárkózni, ha a többségnek jól megy.
39# Hagyjuk már a süket dumát kérlek!
Hogy mit mondanak és mutatnak ki neked az ismerőseid, és hogy hogyan érez evvel kapcsolatban az teljesen más. Honnan tudod hogy nem valamelyik ismerősöd nyavajog-e itt a gyakorin, akiről azt látod hogy leszarja hogy egyedül van. Azt otthon meg már a falat kaparja...
Vagy honnan tudod hogy az ismerősi körödön kívűl mik vannak, láthatod hogy vannak bajok, és amit itt látsz csak a jéghegy csúcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!