Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit teszel ha visszautasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel ha visszautasított valaki?

Figyelt kérdés

Összeszeded magad, és még jobban akarsz kinézni vagy leszarod és nem akarsz tetszeni már senkinek?

Nemrég kaptam egy visszautasítást, eléggé a padlóra tett, és olyan gondolataim voltak, hogy minek éljek ha senkinek nem kellek.

Viszont aztán az jutott az eszembe, hogy miért ne nézzek ki jól és hagyjam, hogy sóvárogjanak utánam.

Ha mások lehetnek kegyetlenek, én is lehetek az, nem?

2020. dec. 20. 15:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem érdemes lehet az, ha elmennél egy pazichológushoz, nem látunk rá, hogy miért van ez így, nyilván te sem, azért írtál ide.

Lehet van valami a kisugárzásodban a sok kudarcélmény miatt és rottyon van az önbizalmad. Lehet az is, hogy ilyen játszmás forgatókönyvet írtál magadnak tudatalatt és mindig így alakul a helyzet ezért, hogy elutasítás lesz belőle.

2020. dec. 20. 18:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Szegénykém!Nem rég kaptál egy visszautasítást,es mindjárt 20 an vigasztalnak...miután kiderült,hogy nő vagy.

Máskülönben le lettél volna tolva,mint a szél,meg kiröhögött volna mindenki.

Az érzés ugyanaz másik oldalról is soknak.

Hát akkor tanulj:

Mesz a következőre,majd a következőre,és így tovább!!

Vagy toljam a szokásos dumát:Mit képzelsz?Kötelező nekem összejönnöm mindenkivel?

Csak mert meszólítottál?

2020. dec. 21. 08:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Megölöm magam.
2020. dec. 21. 17:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Utolsó inkább ne próbálkozz. :)
2020. dec. 21. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!