Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel ha visszautasított valaki?
Összeszeded magad, és még jobban akarsz kinézni vagy leszarod és nem akarsz tetszeni már senkinek?
Nemrég kaptam egy visszautasítást, eléggé a padlóra tett, és olyan gondolataim voltak, hogy minek éljek ha senkinek nem kellek.
Viszont aztán az jutott az eszembe, hogy miért ne nézzek ki jól és hagyjam, hogy sóvárogjanak utánam.
Ha mások lehetnek kegyetlenek, én is lehetek az, nem?
Lesz-rom.
Majd próbàlkozok màssal, màskor. Sosem volt úgy, hogy ne lett volna még valahogy.
"Ha mások lehetnek kegyetlenek, én is lehetek az, nem?"
Tipikus bosszuallo, közepszerű kisember. Ha neked rossz hadd legyen masnak is, tokmindegy hogy nem vetett ellened semmit..
De hogyan legyen erőm tovább próbálkozni, ha már minden pasi, akihez hozzászólok párkapcsolatban van, vagy családja van...?
Akinek meg nem, annak nem felelek meg.
Szép vagyok, csinos vagyok, de nála jobbat érdemlek.
Állítólag.
Már nincs erőm erre, nem akarok még egy csalódást.
Egyedül sem szeretnék maradni, mert néha elviselhetetlen ez az állapot.
Szexpartner se jöhet szóba, mert beleszeretnék a közelsége miatt, pedig az intimitás már nagyon hiányzik.
Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, hogy én is boldog lehessek legalább egyszer az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!