Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg kizáró ok manapság hogy 23 évesen még csak egy férfivel feküdtem le?
Pasik, tényleg mindenkinek kizáró ok ez? Egy olyan lány aki egy sráccal volt csak még nem lehet szenvedélyes?
Ezért utasított vissza egy pasi a randin és hagyott ott.. nagyon megbántott. Tényleg erre számítsak?
Nincs ezzel semmi gond. Sőt.. Bár csak nekem se lett volna több. Kicsit irigy vagyok, hogy nem volt több. Gondolom azért mert okos vagy és szerencséd is van hozzá.
Erre inkább legyél büszke akinek meg nem tetszik, tudja hogy hol az ajtó.
Szánalmas volt az az ember aki ilyen jellegű ok miatt utasított vissza,szerintem ez csak egy gyors és egyszerű kifogás volt a részéről.
Én biztosan nem tettem volna ilyet,szerintem az a hapsi nem normális aki ilyen indokkal dob de hát ilyen ez a világ.
Ne szomorkodj annyi pasi van még a világon,nagyon sok esélyed van még,hidd el nekem.
Én azt biztosan tudom,nagyon fiatal,kedves,aranyos, szimpatikus és bomba nő vagy,ne hagyd magad és lépj tovább, sok sikert én hiszek benned.
22F
A pasi aki otthagyott, éretlen volt és valószínű csak futó kapcsolatot, szexet keresett.
Első randin egyébként nekem férfiként eszembe se jutna ilyet kérdezni a nőtől, hogy hány szexuális kapcsolata volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!