Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg kizáró ok manapság hogy 23 évesen még csak egy férfivel feküdtem le?
Pasik, tényleg mindenkinek kizáró ok ez? Egy olyan lány aki egy sráccal volt csak még nem lehet szenvedélyes?
Ezért utasított vissza egy pasi a randin és hagyott ott.. nagyon megbántott. Tényleg erre számítsak?
Nem mindenkinek, de annak az egy faszinak biztos. Jobb így màr?
Amúgy jóval nagyobb az esély, hogy csak az önérzetedet akarta épp zúzni, mert nem érezte fölényben magàt abban a szent pillanatban.
Szerintem engedd el, tovàbbi szép, manipulàtoroktól mentes napot kívànok neked!
Ez csak őt minősíti! Mondom ezt szűzként.
Legközelebb férfit keress és ne fiút.
20/L
Egyébként első randin nem is kellett volna hogy szóba kerüljön talán.
Az pedig extrém, hogy randi közben ott is hagy és meg is mondja, hogy ezért. Még ha utána kulturáltan leépít akkor sincs rendben, de az legalább nem bunkó.
Egyébként nem tudom, hogy mi volt a baja tényleg. Lehet, hogy inkább más valami csak ezt nem akarta megmondani. Bár így talán még hülyébben jött ki mint ha az igazat mondta volna.
Tömören.
Végre egy normális lány, aki nem jön össze bárkivel csak azért, mert ciki/nem ciki orrba-szájba pasizni.
Nem ciki, szerelemből jöjj össze bárkivel és maradj meg ilyennek! Nálam nemhogy nem kizáró ok, de tetszik is.
30f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!