Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit teszel ha visszautasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel ha visszautasított valaki?

Figyelt kérdés

Összeszeded magad, és még jobban akarsz kinézni vagy leszarod és nem akarsz tetszeni már senkinek?

Nemrég kaptam egy visszautasítást, eléggé a padlóra tett, és olyan gondolataim voltak, hogy minek éljek ha senkinek nem kellek.

Viszont aztán az jutott az eszembe, hogy miért ne nézzek ki jól és hagyjam, hogy sóvárogjanak utánam.

Ha mások lehetnek kegyetlenek, én is lehetek az, nem?

2020. dec. 20. 15:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

#10 lol. tehát több csalódást sem akarsz és egyedül maradni sem. elég paradox nem? mindenesetre akkor az marad, hogy vársz és hagyod a másik oldalt próbálkozni azt írod bejössz nekik. és ha nagyon nem akarsz egyedül lenni max nem válogatsz.

de a lényeg, hogy ez nem olyasmi ahol biztosra lehet menni. lehet soha nem lesz valakit. ez is egy élet, van ilyen is.

2020. dec. 20. 15:29
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Változó. Van amikor elhagyom magam, és van, hogy felszívom magam és jobban akarok kinézni. De vagy a negatív vagy a pozitív irányba tolódik ez a dolog, egy idő után visszaáll a "normális" mederbe, vagyis, hogy elfogadom magam, és nem teperek senki figyelméért, de nem is szrok bele, hanem a szokásos módon vagyok önmagam. Akinek igazán kelleni fogok, az majd nem utasít vissza.
2020. dec. 20. 15:49
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Nekem fénykoromban is 8-10 kudarc jutott egy sikerre. Most akkor ki lehet számolni, hogy a közel 50 kapcsolathoz hány fiaskót kellett elszenvedni. Na és? Nem jöhetünk be mindenkinek.
2020. dec. 20. 16:01
 14/24 A kérdező kommentje:

De én úgy érzem, hogy senkinek nem fogok kelleni soha.

Mindenki menekül, ha a másiknak érzései lesznek...

2020. dec. 20. 16:01
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

#14 nem azért menekül mert a másiknak érzései vannak, hanem mert neki nincsenek. és ebben így nem tud részt venni.

és igen lehet egyedül maradsz. ez az élet normál része, hogy ez megtörténhet. és az is egy élet.

2020. dec. 20. 16:14
 16/24 anonim ***** válasza:
42%
Keresgélek tovább.. Ki van zárva hogy a korombeli 50e emberből senkinek ne tetszek.
2020. dec. 20. 16:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. dec. 20. 16:28
 18/24 A kérdező kommentje:

28 éves.

De már belefáradtam, és nem akarok minden este sírni azon, hogy nem kellek senkinek...

2020. dec. 20. 16:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Márpedig fel kell vállalni a visszautasítás, a kudarc kockázatát. Különben nem jön a siker sem.

Hány sikeres párkapcsolatot akarok? Max. néhányat. (Azokat sem egyszerre.) Nem is kell több.

Hány sikertelen próbálkozást vagyok hajlandó elviselni közben? Akárhányat!!! Ha 99-szer nem sikerül, majd sikerül 100-adszorra.

Most még egyszer átolvastam, amiket visszaírtál a válaszolóknak. "Mindenki menekül, ha a másiknak érzései lesznek..." Talán te vagy érzelmesebb az átlagosnál. Ez nem baj! De figyelembe kell venned, hogy másokban nem olyan gyorsan kapnak lángra az érzelmek, mint benned. Másoknak több idő, lassabban fejlődő kapcsolat kell. Lehet, hogy csak nehéz veled lépést tartani érzelmileg.

Ha te hirtelen nagyon szerelmes leszel, és rázúdítod mindent elsöprő érzéseidet a még csak alakulgató párodra, aki még csak megismerni próbálgat, még nem ismer és nem bízik benned annyira, hogy ő is fellángoljon, akkor frusztrálva érezheti magát, túl kevésnek a számodra. Tényleg úgy érezheti, hogy ő nem tudja a te heves és gyors érzelmeidet viszonozni. Hacsak nem vagy türelmes, és adsz időt neki. Időt és alkalmakat, hogy megismerjen, elkezdjen vonzódni, megszeressen. (A megismerésbe beleértve a szexet, az intimitást is.) Megértem, hogy mire ide eljutsz, már nagyon benne vagy a kapcsolatban. Más meg még nem annyira. És ekkor tényleg érezheti úgy, hogy megsebezne, ha nem engedne el. Pedig lehet, hogy csak nem tart még ott, ahol te.

2020. dec. 20. 17:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Én személy szerint leszarom.

Egyrészt majd úgyis jön egy másik, másrészt meg tök jól elvagyok egyedül is.

2020. dec. 20. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!