Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat önbizalomhiányt a nőktől való állandó visszautasítás? Mert a nők szerint nem szabadna. 34 F
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 21:59
A kérdező szavazást indított:
bizony, hogy tud, tapasztalom
soha, egy pasi mindig legyen a 100. elutasítás is rendíthetetlen ólomkatona
nem tapasztalom magamon, hogy nekem okozott-e volna bármilyen önbizalomhiányt
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
azért utasítanak vissza mert önbizalomhiányod van és nem fordítva!
2/7 A kérdező kommentje:
Amikor meg önbizalmam túlteng (hullámzik egyszer fent, egyszer lent), akkor futottam már bele nőbe, aki leoltott, hogy mire fel van önbizalmam, mert átlagos ember vagyok mindenben.
2020. dec. 14. 22:11
3/7 anonim válasza:
hogy a p..ába ne tudna? Gondold az ellenkezőjét. Amikor teljesítmény nélkül kapsz pozitív visszacsatolást (de szép vagy), az meg hatalmas önbizalomhoz tud vezetni.
4/7 A kérdező kommentje:
Én évekig jártam a kondiba, testem megfelelő lett, de az arcom szinte egyetlen nőnek sem jön be, így nem is akarnak szóba állni sem velem. Mással nincs nagy baj, 179 cm, igényes, jól öltözött férfi vagyok. De a nők 99%-a arc alapján szelektál, amit nem tudok megbocsátani nekik
2020. dec. 15. 12:48
5/7 anonim válasza:
nem gyúrok, de én meg 190. engem is elhajtanak nyugi. De nem érdekel. Magam miatt kedveljen valaki és ne más miatt. Ezen agyalni nem éri meg, magad teszed tönkre.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért 190 nél már nem szabadna elhajtani, mert a nők nagy része magasságmániás is. Rakás 155-165 közötti alacsonyabb nőt tudok és mind a 185 feletti férfiakat veszik csak észre.
2020. dec. 15. 18:25
7/7 anonim válasza:
Ez fa.szsag.
Budos eletbe nem szolitottak meg, azt sem tudom mikor volt utoljara baratnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!