Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, zárkózott fiúnak sosem lesz normális kapcsolata?
Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok. Rossz érezés hogy én nem tudok könnyen ismerkedni, mint a többség. Akik beszédesek társasági típusuak könnyen tudnak maguknak megfelelő társat találni. Szerintem sosem fogok találni senkit, még olyat sem aki csak kicsit tetszik.
Nem tudok lányokkal lazán beszélgetni, még a szolidabbakkal sem.
2020. dec. 18. 20:28
1/5 anonim válasza:
Azért ne vonulj magányba, hanem járj társasságba. Lesz ott hozzád hasonló lány is, akivel megkedvelitek egymást. Tény, hogy otthon ülve ez nem fog sikerülni!
2/5 anonim válasza:
Pontosan.. a lányokról le kell dumálni a bugyit.. vagy csendben olyat nyújtani, amit az átlag nem tud.
3/5 anonim válasza:
Ha nem teszel semmit azért, hogy változz, fejlődj, akkor nem. A lehetőség nem fog a helyedbe jönni.
4/5 Clay Morrow válasza:
Nem hogy normális, semmilyen nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!