Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem szimpatikus a klasszikus családmodell? Mi történt a világban?
Az összeget már nem merted leírni. El tudom képzelni az osztrák orvosi fizetést, tekintettel arra, hoyy én meg itthon vagyok orvos. És az új bértábla, amit majd 2023-ra sikerül elérni, az az osztrák orvosi bérek 55%-a. Ráadásul minél szarabb a forint (manapság pedig elég szar), nektek annál jobb.
Így azért könnyű, már bocs. Saccra 1 milliót megkeres havonta. Ugye tudod, hogy ennyi fizetés itthon sokszor két ember fizetéséből sem lehet elérni?
Bocs, belegondolva az 1 millió eléggé alulbecsült. Bértábla szerint 6 év után 2023-tól keresnek 800 ezer körül, ha ez az osztrák bértábla 55%-a, ráadásul a férjed valószínűleg nálam idősebb, szóval 2 millió körül lehet a fizuja.
A magyar átlagbér 250 ezer forint. Gondolkodj egy kicsit.
Nekem az a HTB-k sokat dolgoznak a háztartásban sem állja meg ma már a helyét. Ha 1890-et írnánk, akkor még megérteném.
De mára már feltalálták a mosogatógépet, mosógépet, porszívót, gáztűzhelyt, mikrót, gázkazánt stb. Ezeket a cuccokat nem akkora dolog működtetni, hogy valaki ellegyen vele napi 20 órát. Még a favágást is percek alatt elintézed ha fatüzelésű kazánod van, egy jobb motoros fűrésszel, vagy gallyazó-géppel.
Ha már a gyerekeid nem lesznek kicsik, és nem kell rájuk annyit figyelni, hidd el meg fogsz bolondulni az unalomtól, és ugye mint mondta, ördög kéznek... 30f
Az én apám egy Adolf Hitler imádó gyűlölködő homofob pszichopata állat volt.
Álladon vert és terrorizált engem és a testvéremet gyakorlatilag egészen a haláláig.
Bocs hogy nem vagyok oda a család nevű elfoglaltságért.
32 F
68-as: hát nem érted? Van egy takarítónőd, bébiszittered, szakácsod egyben, akinek még magára is van ideje (neked meg ugye pénzed, hogy jól nézzen ki), és dugni is lehet vele. A leírás szerint legalábbis.
De érdekes, hogy eltűnt a kérdező, ahogy fel lett róla Világosítva, hogy havi 2 millióból könnyű htb-nek lenni, de a magyar átlagból, sőt még az átlag feletti bérből is nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!