Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem szimpatikus a klasszikus családmodell? Mi történt a világban?
18:27 Persze.
Boldog házasságban élsz. Csakis evégett siránkozol. Szánalmas.
Persze Micuka!
Aki boldog házasságban él az ittA GYK.-n játszik Sopánkát. Cicák?
Nekem minden vágyam a család,volt.
Túl jó voltam, ezért lettem unalmas.
Egyetlen vita nem volt köztünk soha.
Aztán egyszer csak olyanokat vágott a fejemhez, amik egyáltalán nem voltak igazak...
majd úgy elhagyott, szóhoz sem tudtam jutni.
Ezért küzdjön az ember a családért?!
Férfi vagyok. Mondanál esetleg egyetlen indokot arra, hogy szerinted nekem ezt miért kéne akarnom? Miért kéne akarnom egy olyan kapcsolatot, ahol mindenért én tartom a hátam, csak bizonyos érzéseim lehetnek és a másik bármikor leléphet úgy, hogy alig adott a kapcsolatba?
Amúgy, voltam már hasonlóban. Ez gyakorlatilag férfiszemszögből úgy néz ki, hogy a gyengeségeket nem lehet kimutatni, a nőnek meg előbb-utóbb unalmas lesz az egész.
Azt sem igazán értem, hogy jönnek ide a barátnőid, akik nem találnak ilyen jellegű férfiakat. Egy csomó ilyen férfi van, maximum nem néznek ki elég jól, nem elég menők és hasonló dolgok. Talán, ha a barátnőid valóban ilyen férfiakat keresnének és nem lenne még pár dolog, ami felülírja ezeket az elvárásaikat, akkor találnának is.
37!
Nagyon egyetértek Veled!
39, neked szövegértési problémáid vannak. Nem csodálkozom a frusztrációdon. Vannak eredményes terápiák felnőtteknek is (nem viccből írom, ajánlom a szenzoros integrációs tréningeket).
37, nézd, én a férjemen azt látom, hogy minden vágya a család volt. Értsd: két gyerek, meleg otthon, szép hétköznapok. Megértem, ha neked nem ez a vágyad. De hidd el, hogy ez is tud szép lenni. Miből gondolod, hogy én teszek bele semmit a házasságomba, a családomba? Nem fárasztalak a napi teendőim felsorolásával, de ugye tudod, hogy ha valaki nem tessék-lássék módon látja el a családját, az nem kis munka? A férjem ezt értékeli és büszke rám. Ő nagyon sokat dolgozik, ha hazajön, én biztosan nem mondanám neki azt, hogy Édesem, kérlek pucold már meg az ablakot vagy főzz vacsorát a gyerekeknek. És nekünk ez a munkamegosztás így jó. Mert amit én csinálok, az is munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!