Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem szimpatikus a klasszikus családmodell? Mi történt a világban?
"Bar az ertelmi szintedbol meg az erettsegedbol kiindulva " - már nem azért mondom, de szerintem annak az értelmi szintjével és érettségével lehet komoly baj, akit még be tudnak palizni a nők, hogy a jó nagy semmiért cserébe eltartsák őket... az ilyent jó nagy baleknak hívják, úgy egyébként...
Nem tudom, hogy ma mi vesz rá egy normális férfit, hogy egy ilyen ingyenélő parazita nő mellett ragadjon le, amikor simán találhatna normális társat is...
"Neked az ingyenelo parazita no aki neveli a gyerekeid meleg etellel var tiszta lakasba minden nap?"
1, nincs olyan, hogy "gyerekeid" max gyerekeINK, akiket a szülők (a normálisabbja) KÖZÖSEN szokták nevelni.
2, A meleg ételről már leírtam a véleményem, és tisztaságmániában meg pláne nem szenvedek.
Szerintem beteges gondolkozása legfeljebb azoknak van, akikne a mai világban egy "főz, takarít, gyereket nevel" dadus & házicseléd kell TÁRS helyett
#115, nem kell összejönnőm senkivel, 24 éve boldog párkapcsolatban élünk.
" és nem kell a naptárába 2 hétre előre időpontot kérni csak hogy megbeszéljük mit fogunk a hétvégén bevásárolni." - na akkor erre elárulom neked a titkunkat: fenn van a google drive-n egy excel tábla, benne az áruk listájával... ha valamelyikünk észreveszi, hogy valami fogytán van, beírja a termék mellé, hogy hány kell. Aztán ha elmegyünk a boltba megnyitjuk a telefonról a listát, és összevadásszuk a kosárba a cuccokat. Ezen pont NULLA szót csépelni való van.
Engem egyébként SAJNOS egy olyan típusú nő nevelt fel, amit itt ti reklámoztok... úgyhogy élethosszan oltott vagyok ellene, inkább lennék egyedül, mint egy ilyen ingyenélővel, mint anyám volt... bocs, de nem akarok magamnak olyan életet, mint ami szerencsétlen apámnak jutott...
115, no vagyok, de igazad van😂
en is inkabb megmaradok egy ferfire aki tudja mi a dolga🙂 es halas azert h en is tudom mi az enyem!🙂
A tobbieknek jo etvagyat a mirelit pulykamellhez, meg sok sikert majd a gyerekekhez ha kamaszodni kezdenek egy elhanyagolt gyerekkor utan.😊
116, eleg sokat elarul rolad az h milyen hangnemben beszelsz az edesanyadrol.
117, bocs h nem falusi vagyok😀 attol meg tudom h egy nonek mi a dolga h pesti vagyok😉
#119, tök mellékes, szerencsére a párom egyáltalán nem olyan, mint az anyám, hanem egy teljesen normális nő... feltehetőleg ezért vagyunk együtt közel negyed százada...
" attol meg tudom h egy nonek mi a dolga h pesti vagyok😉" - szerencsére már nagyon nem azt a világot éljük, ahol "a nőnek ez a dolga, a férfinak meg amaz", a mai kor szülöttje életét már nem a másoknak megfelelni akarás baromsága rombolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!