Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a gond velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok - nemsokára már 20 - de még sosem volt barátom, de nem azért, mert szimplán nem akartam, hanem egyszerűen sosem volt esélyem rá. Vannak barátaim, jó egyetemre járok, egy kifejezetten nehéz karon vagyok, nem vagyok olyan nagyon csúnya(átlagos) értelmesnek is mondanám magamat, meg nem hiszem, hogy olyan semmilyen lennék :/... Persze, tudom, hogy majd lesz valaki, de ahogy telnek az évek, egyre bizonytalanabb vagyok. Elégedett és hálás vagyok az életemért, csak annyira jól esne már valakivel kézen fogva sétálni, kajálni járni, ölelkezni, csókolózni, valakihez “tartozni” stb. Egyszerűen bánt, hogy a gimis éveim alatt kimaradt a diákszerelem, mindig is optimista voltam ezzel kapcsolatban, hogy “majd ez lesz az én évem”, de hát végül semmi nem lett. Mindig is az a nagyon romantikus típus voltam, visszagondolva, hogy mennyire csalódott lenne a nyolcadikos énem, aki izgatottan várta a gimit és úgy gondolta, hogy majd lesz barátom és minden szipi-szuper lesz.

Bárkivel is beszéltem, akik kapcsolatban voltak, mindig is elkapott az irigység és a féltékenység, ámulattal néztem rájuk, hogy nekik van valakijük, mintha valami nagy misztikum lenne az egész barát dolog, holott elég gyakori, csak engem kerülget. Rossz érzéssel tölt el, ahogy hallom h az egyetemen az évfolyamomból az emberek 80%-a kapcsolatban vannak, instán és tiktokon is mindenki posztolgatja a képeit a társukkal, és hát fáj :(

Meg tudom, hogy a barát “szerzés” alapja a fiúkkal való beszélgetés, de így se kellettem senkinek.

Van aki hasonló cipőben jár, mint én? Vagy valaki adna tippet, hogyan lehetne fejleszteni a személyiséget vagy vmi? :/

2020. dec. 17. 00:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Nőként ennyi idősen csak akkor maradsz pártában ha kib ronda vagy.
2020. dec. 17. 07:41
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Mert túl magasan vannak az igényeid, és aki nem néz ki teljesen tökéletesen, azt észre sem veszed, hiába teper nálad.
2020. dec. 17. 08:19
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Esetleg próbálj meg tenni valamit kapcsolatilag, ne csak haverkodj a pasikkal, hanem kacérkodj. Gondold át, hogy te mit teszel azért hogy legyen. Egyáltalán meddig jutsz el egy pasival? Sokféle pasi van, biztos valakivel majd összeakadsz, rágörcsölni nem érdemes. Nekem is volt ilyen időszakom, kb senkinek sem kellettem, utólag azt mondom hogy nem is tettem érte túl sokat, vagy talán magas is volt valamilyen szinten a léc, de bizonyos szempontból alább nem adhattam. Szerintem flörtölj, legyél nyitott, és fontos hogy őszintén érdeklődő és elfogadó legyél.
2020. dec. 17. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

Hiába is pontoznak egyesek, mert a nők esetében a külső nagyon fontos. 19 évesen a nők virágkorukat élik, ez az egyik olyan időszak, amikor a legjobban néznek ki.

Ha az van, hogy eddig SENKI sem akart tőle semmit, akkor nem néz jól, még egy átlagos lány szinjét sem éri el. Ami ugye hátrány.

Nem kell eltakarni a dolgot, ez van.

Azt tudnám neki tanácsolni, hogy tegyen meg azért mindent, hogy önmagához képest jól nézzen ki. Viszont NE a külsejével akarjon kitűnni! Inkább legyen egy magas iskolai végzettséggel rendelkező értelmiségi, magabiztos nő. Vannak sapioszexuális emberek, akik a másik intelligenciájába szeretnek bele. Szóval nem veszett az ügy.

5-6-os voltam.

2020. dec. 17. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó... "tegyen meg mindent, de ne a külsejével akarjon fogni. 19 évesen a külső számít" akkor most hogy is van ez?
2020. dec. 17. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Nos, ez úgy van, hogy a külső gondozása az igényesség jelképe. Tehát mindent meg kell tenni azért, hogy önmagához kepest jól nézzen ki. Vegyen divatos ruhákat, nyírasson jó frizurát stb.

De! Ha ő nem egy szép nő, vagy (és) alkatra genetikailag molett, akkor ne akarjon a külsejével kitűnni. Elégedjen meg azzal, hogy önmagához képest jól néz ki. És igyekezzen inkább jellemben, észben kitűnni. Így, ha lesz egy megjelenése, és intelligens lesz, felfigyelhetnek rá bizonyos pasik.

Egyébként sajnálom kicsit a nőket, mert náluk nagyon erős a külső centirkusság. Feltehetően már gyerekkorban arra nevelik őket, hogy hogy jól kell kinézniük. Ez aztán az egész életüket végigkíseri. Viszont nekünk, pasiknak is megvannak a maga demonaink: pl. jól kell teljesíteni a szexben, különben a pasi nyomorultul érzi magát.

Ez van, szóval harcol itt mindenki.

2020. dec. 17. 13:02
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

"Vannak barátaim, jó egyetemre járok, egy kifejezetten nehéz karon vagyok, nem vagyok olyan nagyon csúnya(átlagos) értelmesnek is mondanám magamat, meg nem hiszem, hogy olyan semmilyen lennék "

Nyugi, ez egy normális pasit nem érdekli, hogy te milyen karon vagy. Legyél nyitott, értelmes és kérlek ne legyél olyan, mint a korodbeli "kiscsajok".

Szerintem még ezen ne görcsölj, baromi fiatal vagy, el sem kezdődött az élet és jönni fog az.

2020. dec. 17. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
83%

Sok lányismerősöm van, beszélgettem már párral ugyanerről a problémáról. Általában két problémát láttam náluk: válogatást és passzivitást.

1) Válogatás. Ezekről a lányokról kiderült hogy amúgy folyton van 3-4 pasi minimum a látóterében, de egyszerűen mindenkiben megtalálták a hibát. Természetesen nem kell bárkivel összejönni de érdemes elgondolkodni mindenkinek a saját elvárásain. Lehet hogy nem is a sajátjaid csak a környezeted tömte a fejedbe és nem attól leszel boldog. Ismerek olyat aki egy bohém, raszta, kárpitos sráccal nagyon boldog de ezt saját magán és a szülein is nehéz volt végigvernie mert azt tömték a fejébe gyerekkorától, hogy csakis az élére absalt inges felsőértelmiségit válasszon.

2) Passzivitás: az ebbe a csoportba tartozó lányoknak azért nem volt jelölt mert semmi jelét nem adták hogy ők akarnának kapcsolatot. Keveset mászkáltak ismerkedős helyekre, ott is a barátnőkkel összebújva, nem mosolyog rá a vonzó évfolyamtársára mert ő nem nyomul, nem megy fel tinderre mert interenet nem akar ismerkedni, nem megy el túraklubba mert ott biztos csak öregebbek vannak stb. Ők csak várták hogy majd a metrón leszólítja őket életük szerelme.

2020. dec. 17. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:
28%

Ezt osztom, tok igaz.

Egy fiatal, aranyos, normalis lany siman talalna egy hozza illo pasit. Csak hat, amit irtal az tok igaz.

2020. dec. 17. 17:49
 20/20 anonim ***** válasza:
18%
nekem kellenél, de még csak esélyt se kaptam sose :(
2020. dec. 17. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!