Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi a kölünbség aközött, hogy a férfi dolga a kezdeményezés, a nőé a mosás?
Ma egyenlőbbek a nemek mint régen. Magyarországon ma ez vitatéma, viszont alapból már a tipikus nő és a tipikus férfi összemosódott, ezért vitatéma ha erőltetik a régi szerepeket. Én kezdeményeztem már sok nőnél és nők is nálam, viszont ritkán. Már az is csoda volt, hogy pár nő engem akart felszedni elég nyomulósan, ezt pasik szokták. Tehát még ha gyakoribb is mint régen, azért a régi szerep ma is él. A házimunkát is sokszor nő végzi inkább, viszont ha egy nő meghallja, hogy a főzés a te dolgod, kiakad. Akkor mi a helyzet a kezdeményezéssel? Mi a különbség? Mindkettő nemi szerep nem? Egy nő nem veszít a nőisségéből ha ő kezdeményez, a férfi is pasi marad ha főz és mos. Ja és engem oltogatni és személyeskedni nem ér.
Számítástechnikai okoból mostanában könnyebben hibázhatok helyesírásban, remélem ez itt nincs így.
😂😂😂
Itt a következő anyámasszony katonája, aki retteg megszólítani egy nőt...
Kapcsolatot te akarsz egy olyan nőtől, aki valszeg nem érez úgy, mint ahogy te, ergo a kezdemenyezes csak a te személyes problémád.
A mosás, főzés, takarítás meg olyan alapvető dolgok, amik nélkül nincs emberi élet. Ezek nem női meg férfi dolgok, hanem a felnőttséggel járó kötelezettségek, amiket NEM lehet lepasszolni a másikra. Vagyis le lehet, de akkor megrekedtél egy pelenkás kis szutyok szintjén.
Ez a különbség.
És nehogy már összehasonlitsd az életen át tartó seggtörlést azzal, hogy neked kell azt mondani, hogy szijamizu,mert helyetted ég a képem.
Az ismerkedés nemi szerep, a mosás meg házimunka. Ha mindketten dolgoztok, a házimunka közös ez evidens. Tehát nem a nő vagy a férfi dolga, hanem közös dolog.
Hasonlóképpen, ha mindketten bejöttök egymásnak, tökmindegy, ki teszi meg az első lépést.
De ha a másik észre sem vesz vagy nem érdeklődik,neked kell eldöntened, hogy mennyire tetszik, kockáztatsz-e.
Ha rád mosolyog, jeleket küld, akkor meg máris ő kezdeményezett, nálad a labda.
Az a baj, hogy amíg hülye elméleteket gyártasz itt a gyakorin, nem lesz nőd.
"Itt a következő anyámasszony katonája, aki retteg megszólítani egy nőt..."
leírtam neked, hogy már leszólítottam és volt példa, hogy engem is. Jó akkor ezek a példák nem a legjobbak. Viszont maga a nemi szerep akkor változik vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!