Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha van egy pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha van egy pasi, aki tetszik nektek, de zárkózott, akkor meddig és hogyan próbálkoztok nála?

Figyelt kérdés

Vagy ahogy látjátok, hogy ilyen, felejtős lesz?

Maga a srác jó ember. Segít a hozzátartozóinak, régen mininstrált, bérmált is. Jól is néz ki, rendszeresen mozog.

Vagy inkább érdekel titeket az extrovertált diszkópatkány?

2020. dec. 15. 09:14
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
50-kérlek menj el ez alól a kérdés alól, mert nem vagyok kíváncsi a kötözködéseidre már, tényleg....
2020. dec. 16. 12:28
 52/54 anonim ***** válasza:
Arról nem mások tehetnek hogy fáj neked az igazság.
2020. dec. 16. 12:30
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Aki meghív kávéra az nem lehet "szimplán kedves". Szimplán kedves az, aki a munkahelyen megkérdezi tőled is, hogy kérsz-e kávét, mert ő főz magának, és ha már ott van akkor főz neked is. Tehát a "kötelező" együtt töltött idő alatt kedvesen viselkedik. Aki a "kötelezőn" kívül is akar veled időt tölteni, annak biztosan szimpatikus vagy. Hogy ez a szimpátia baráti vagy más jellegű, az majd a kávézás során derül ki, az ember előre többnyire nem tudja eldönteni. Ez nem olyan bonyolult azért.

Azt meg már megszoktam ezen az oldalon, hogy szinte senki nincs tisztában az introvertáltság fogalmával. Introvertált vagyok, és kikérem magamnak, nem vagyok szociális analfabéta.

Neked kérdező egy jó pszichológus kéne, hogy rendbetegye kicsit az önbizalmad.

De egyébként én is voltam a te helyzetedben, soha nem mentem oda senkihez, úgy voltam vele, hogy "majd ha valakit érdeklek akkor teperni fog". Fenéket. Ez nem így működik.

2020. dec. 16. 13:17
 54/54 A kérdező kommentje:

Köszi 53-mas, ez hasznos volt. Ezek a finom különbségek ,amiket tényleg nem veszek észre.

Hát nem tudom, én eddig neten ismerkedtem, pl Tinderen. Ott valahogy megy a kezdeményezés. Élőben abszolút nem. Viszont ha már az első lépéseken túl vagyok, akkor már felszabadul valamelyest ez a gát.

De én alapból nem vagyok domináns alkat, nekem szükségem van arra, hogy kezdeményezzenek, mert ez motivál csak engem.

2020. dec. 16. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!