Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha van egy pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha van egy pasi, aki tetszik nektek, de zárkózott, akkor meddig és hogyan próbálkoztok nála?

Figyelt kérdés

Vagy ahogy látjátok, hogy ilyen, felejtős lesz?

Maga a srác jó ember. Segít a hozzátartozóinak, régen mininstrált, bérmált is. Jól is néz ki, rendszeresen mozog.

Vagy inkább érdekel titeket az extrovertált diszkópatkány?

2020. dec. 15. 09:14
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell általánosítani? A barátommal mindketten nagyon extrovertáltak vagyunk és fontosak a szociális kapcsolataink, de kb sose iszunk vagy megyónk diszkóba és kocsmába, ellenben mindketten a művészetekben (festészet és irodalom) éljük ki magunkat.
2020. dec. 16. 11:25
 42/54 anonim ***** válasza:
Senki nem általánosított, a kérdező nem volt tisztában az introverzió fogalmával, és ezzel magyarázta az önbizalomhiányát/zárkózottságát.
2020. dec. 16. 11:27
 43/54 anonim ***** válasza:

41

az kevert, nem csak extro

2020. dec. 16. 11:29
 44/54 A kérdező kommentje:

A választ megkaptam, szóval ha kezdeményez egy lány, akkor nem szabad sokat tökölni.

Viszont egy kv-meghívásból honnan lehet tudni, hogy a lány többet is akarna, nem csak szimplán kedves?

2020. dec. 16. 11:31
 45/54 anonim ***** válasza:
Onnan hogy pl vagy ő vagy te mondod hogy jól érezted magad vele, megismételhetnétek-e? Ennyi. Nem kell túlgondolni. Mondd ki az érzéseid.
2020. dec. 16. 11:33
 46/54 A kérdező kommentje:
45-sajnos van olyan tapasztalatom, hogy mindketten kimondtuk ezt és a végén mégis lekoptatott a lány. Ott én hívtam meg étterembe.
2020. dec. 16. 11:38
 47/54 anonim ***** válasza:

Nem kevert, csak nem ostoba sztereotípiákból kéne kiindulni.

2020. dec. 16. 11:40
 48/54 anonim ***** válasza:
Drága kérdező! Te a kifogásokat meg az önfelmentést keresed? Mert úgy tűnik.
2020. dec. 16. 11:41
 49/54 A kérdező kommentje:
Nem ,én válaszokat keresek az általam feltett kérdésekre.
2020. dec. 16. 11:43
 50/54 anonim ***** válasza:
54%
De mire? Senki sem beszélhet helyetted! Ne legyél már gyerek tényleg! Na és itt jön ki hogy mi a gond a "zárkózott" emberekkel. A felfogásuk.
2020. dec. 16. 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!