Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha van egy pasi, aki tetszik nektek, de zárkózott, akkor meddig és hogyan próbálkoztok nála?
Figyelt kérdés
Vagy ahogy látjátok, hogy ilyen, felejtős lesz?
Maga a srác jó ember. Segít a hozzátartozóinak, régen mininstrált, bérmált is. Jól is néz ki, rendszeresen mozog.
Vagy inkább érdekel titeket az extrovertált diszkópatkány?
2020. dec. 15. 09:14
21/54 anonim válasza:
#20-nak: Szoktak a nők próbálkozni, nálunk is én kezdeményeztem az első beszélgetést és találkozót, de ha látszik, hogy az érdeklődés nem viszonzott, akkor minek erőltetné bárki tovább?
22/54 anonim válasza:
15-ös vagyok, nekem volt "élményem" zárkózott férfivel. Nem akartam ennyire részletezni, de látom muszáj lesz: azt mondta zárkózott, nehezen nyílik meg. Semmi gond, hónapokon keresztül "beszélgettem" vele ami kb annyiból állt, hogy szűkszavú volt, irántam nulla érdeklődés, mondván zárkózott, neki nem megy az ilyesmi. Eljutottunk addig hogy nő létemre én bókoltam neki, amire nulla reakciót kaptam, mondván ő zárkózott. A testiséget inkább nem is taglalom. Én 6 hónapig! voltam türelmes úgy, hogy egy szóval nem mondta hogy mit akar, nem akar stb. Nem egy fiatal tini srácról volt szó, aki szende szűz! Na amikor meguntam ezt az egészet, hogy azt sem tudom mit gondol érez irántam, úgy kikelt magából, hogy az hihetetlen. Tele volt belső frusztráltsággal, amit szépen rám zúdított. Hozzátette tudja hogy kedves vagyok türelmes, toleráns, de értsem meg hogy neki nem megy semmi sem, mert zárkózott! A francokat volt zárkózott, hülyére vett, élvezte hogy legyezgetem a hiúságát, amikor pedig közöltem az én igényeim, hogy az a minimum hogy közli mit akar tőlem, én a nulla érzelmi megnyilvánulásai után honnét tudjam mit gondolt rólam, erez irantam, akkor ez a zárkózott nekem nem megy az ikyen mert zárkózott vagyok ember, totál agresszív lett. Szóval köszi. "Zárkózott" férfit soha többet. Az én önbizalmam kezdte ki.
23/54 anonim válasza:
Es? Elarulom a legtobb no ilyen. Es persze elvarjatok, hogy a pasi legyen magabiztos, eros stb.
Viszont ha sok ilyen nobe szalad vele, tudod hol fog kezdemenyezni.
24/54 anonim válasza:
Milyen nőbe szalad bele???? Mint pl belém, aki 6 hónapig pátyolgattam a lelkét? Gondolkozz már kicsit!
25/54 anonim válasza:
20as, ha a férfi "próbálkozik" a nőnél, de a nő a 15. rándin is még jégcsap nulla érdeklődéssel, akkor a férfi sem fogja tovább tutujgatni. Fordítva is ugyanígy működik. Aki meg akar nyílni az meg fog, ha "zárkózott", akkor is, csak nem az első randin hanem mondjuk a 4.en. És a zárkózott nem azt jelenti, hogy konkrétan semmi érdeklődést nem tanúsít feléd, hanem azt, hogy nehezen beszél saját magáról, nehezen enged közel másokat.
26/54 anonim válasza:
#23-nak: Őszintén nem érdekel, hogy egy számomra ismeretlen hol fog kezdeményezni. Nem várom el senkitől, hogy kezdeményezzen, de akkor te se pattogj ezen.
27/54 A kérdező kommentje:
A zárkózottságot ne keverd az elfojtott dühvel és frusztráltsággal.
2020. dec. 16. 09:37
28/54 anonim válasza:
Aki zárkózott az bizony tele van indulattal és frusztráltsággal, mert hallgat, nem beszél, nem "mer" érzelmileg megnyilvanulni, nem vállalja önmagát, és bármikor robbanhat.
29/54 A kérdező kommentje:
Ez nem így van. Én pl. a sportban, egy jó könyvben, vagy filmben stb. Kevezetem az energiáimat, mások meg mást csinálnak.
Egyébként te nagyon végletekben gondolkozol. Nekem is vannak ismerőseim, akikkel néha eljárunk pl. Moziba, bowlingozni, kirándulni stb.
2020. dec. 16. 09:55
30/54 anonim válasza:
Nem mondtam hogy te ilyen vagy, de latod beismered hogy benned is van elfolytott indulat. Igaz nem szerelmi téma, de volt egy munkatársam, aki totál zárkózottnak mutatta magát. Nem tudja, neki mindegy, igenis stb. Aztan egy munkahelyi vita soran ez a zarkózott ember kirobbant, és a-z-ig mindenkit lehülyézett és menjünk a pi..ba. Egy szóval nem mondta volna előtte hogy adott helyzetben mit gondol, érez stb. Azaz sunnyogott hogy ő kis zárkózott. A végén meg mint vmi megvadult, vérmes csivava, úgy mondta el azt amit végig magába zárt. Szóval azt tapasztaltam hogy a zarkózott emberek bizony frusztráltak és kirobbannak. Sosem tudni hányadán áll velük az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!