Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha van egy pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha van egy pasi, aki tetszik nektek, de zárkózott, akkor meddig és hogyan próbálkoztok nála?

Figyelt kérdés

Vagy ahogy látjátok, hogy ilyen, felejtős lesz?

Maga a srác jó ember. Segít a hozzátartozóinak, régen mininstrált, bérmált is. Jól is néz ki, rendszeresen mozog.

Vagy inkább érdekel titeket az extrovertált diszkópatkány?

2020. dec. 15. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
10-ahogy írtam is, nem vagyok bigott vallásos. Templomban nem jártam már évek óta, viszont alapvetően úgy állok az élethez, hogy próbálok mindenkivel rendes lenni, segíteni, stb. Nem iszom, nem drogozom, remélem mostmár érthető, mert nem szeretném 15 kommentben ezt magyarázni.
2020. dec. 15. 12:11
 12/54 anonim ***** válasza:
A kommentem első fele volt a lényeg.
2020. dec. 15. 12:18
 13/54 A kérdező kommentje:
12-értem, és igazad is van.
2020. dec. 15. 12:20
 14/54 anonim ***** válasza:
0%

Lányok, próbálkozni? SOHA

Azt hiszik, ha esetleg kifejeznék mit éreznek, kukijuk nő és előveszik a "ez nem az én szerepem" kártyát.

2020. dec. 15. 12:26
 15/54 anonim ***** válasza:
47%
Egyszer voltam türelmes egy zarkózott férfival. Soha többet! Kb nekem kellett volna udvarolnom is neki. Hogyne...
2020. dec. 15. 16:30
 16/54 anonim ***** válasza:
20%
Es, belehaltal?
2020. dec. 15. 18:06
 17/54 anonim ***** válasza:
54%
#16: sz*r élmény volt a #15-ösnek, és nyilvánvalóan tök fölösleges energiakidobás is. Vagyis semmi pozitívum nem kötődik hozzá számára utólag sem. Amúgy nagyon is jó és tanulságos volt, hogy ide leírta, mert így legalább a többi nő is látni fogja, hogy mennyire értelmetlen ilyennel próbálkozni.
2020. dec. 15. 18:20
 18/54 anonim ***** válasza:
34%

Sz.r volt mi? Szerinted a pasiknak nem az? Foleg amikor gusztustalan stilusban alazzatok szet oket? Aztan nyafogtok ha nem a pasi tesz dolgokat, meg nincs rendes ferfi.

Ja, volt egy sz.r elmenyed, hagyd is a fenebe az egeszet, tenyleg ertelmetlen probalkozni, igazad van, ne is csinald...soha.

2020. dec. 16. 08:35
 19/54 anonim ***** válasza:
48%
#18-nek: Hadd döntse már el, hogy hogyan kezeli az ismerkedést anélkül, hogy rajta élnéd ki a frusztrációdat. Egyébként senki nem kötelez ismerkedésre, nyugodtan lehetsz passzív. Ha senki nem kezdeményez majd, hát c'est la vie.
2020. dec. 16. 08:45
 20/54 anonim ***** válasza:
16%

Köszönjük a francia nyelvleckét.

Nem, csak szimplán nevetségesek ezek a kifogások. Nehogymá nekem kelljen valamit csinálni, olyan sz.r érzés.

Egy nő soha nem fog addig várni, és dolgozni azon, hogy a pasi megnyíljon, mert könnyebb a következő pasit választani, akiért nem kell tenni semmit, ugye.

2020. dec. 16. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!