Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha van egy pasi, aki tetszik nektek, de zárkózott, akkor meddig és hogyan próbálkoztok nála?
Vagy ahogy látjátok, hogy ilyen, felejtős lesz?
Maga a srác jó ember. Segít a hozzátartozóinak, régen mininstrált, bérmált is. Jól is néz ki, rendszeresen mozog.
Vagy inkább érdekel titeket az extrovertált diszkópatkány?
Istenkém.... mert egy extroban nem lehet indulat, nem lehet rossz napja.
Biztos te sem voltál indulatos semmi miatt soha az életben, csúnyákat se mondtál senkire, és benned sosem volt feszültség semmi miatt.
Mindenkiben van feszültség, az a kérdés, hogy civilizált módon vezeti-e le, vagy agyonver másokat.
32 ez baromság. Te a felgyűlt feszültségről beszélsz, amit az extrovertált a piálással, bulikával és kocsmával vezet le.
Az intro meg játékkal, hobbikkal, olvasással stb.
az extrovertált az elfolytott dolgokat a piába folytja. Ismerős lehet a keddi napon való nyafogás, mikor lesz már péntek.
Vagy az, amikor állandóan kell valaki haver, akikkel lehet inni, mert egyedül fél elmenni.
A személyíségtipusnak köze nincs ahhoz, hogyan vezeti le a feszültséget, hogyan kezeli a dolgokat.
35 én is az vagyok.
Nincs bennem feszültség, hobbikkal levezetem. Nem utálom az embereket, nem lakom a pincében, nem vagyok egyedül. Max többet igénylem az egyedüllétet. Ugyanúgy nyitott vagyok a világra, tudok kapcsolatot teremteni, barátkozni, beszélgetni BÁRKIVEL, mint egy extro.
A különbség annyi, hogy valaki többször akar társaságban lenni, valaki meg nem. Nem kell démonként kezelni egyik felet sem.
38 ja, de az emberek többségének sem. Csak dobálóznak meg ítélkeznek.
én pl simán tudnék egy olyan introvertált csajjal járni, aki elfogadja, hogy én meg más vagyok és nem fikáz ezért. Pont azért, mert kiegészítené a másik oldalt, én meg egy kicsit nyugisabbá tudnám tenni, kikapcsolhatna stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!