Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha van egy pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha van egy pasi, aki tetszik nektek, de zárkózott, akkor meddig és hogyan próbálkoztok nála?

Figyelt kérdés

Vagy ahogy látjátok, hogy ilyen, felejtős lesz?

Maga a srác jó ember. Segít a hozzátartozóinak, régen mininstrált, bérmált is. Jól is néz ki, rendszeresen mozog.

Vagy inkább érdekel titeket az extrovertált diszkópatkány?

2020. dec. 15. 09:14
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
78%

Miért csak a kettő véglet van már megint?

Jelen esetben nem érdeklődnék, mert nagy eséllyel vallásos (nem mintha a ministrálás és bérmálkozás automatikusan nem jelenti azt, hogy valaki jó ember), ami nálam ateistaként önmagában kizáró ok.

Amiket leírtál, azok jó dolgok, de önmagukban édeskevesek egy párkapcsolathoz, pláne úgy, hogy mindenki más partnerre vágyik.

24/L

2020. dec. 15. 09:21
 2/54 anonim ***** válasza:
74%
A "zárkózott" már megint a szociális fóbiás helyett írt hazug finomkodás?
2020. dec. 15. 09:26
 3/54 anonim ***** válasza:
79%
Én is zárkózottabb vagyok, szóval sok esély arra nem lenne, hogy majd én kezdek próbálkozni nála. Az, hogy bérmálkozott, semmit nem jelent, de azt biztos nem, hogy ettől ő jó ember. Az pedig, hogy valaki extrovertált nem jelenti, hogy diszkópatkány.
2020. dec. 15. 09:33
 4/54 anonim ***** válasza:
88%

A vallásosság nálam is kizáró ok. De alapvetően, ha csak zárkózott, de szimpatikus, akkor elhívom valahova, ha él a lehetőséggel, veszi a lapot, akkor több is lehet belőle. Ha nem, akkor elkönyvelem, hogy nem nyitott rám, és hagyom.

Egyébként egy extrovertált ember miért lenne diszkópatkány? Csak mert tud és szeret is másokkal kommunikálni? Valami nagyon nincs rendben nálad kérdező...

2020. dec. 15. 09:38
 5/54 anonim ***** válasza:
86%

Nem futok olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ha egyszer elhívom a pasit egy kávéra és lekoptat, vagy a kávé után soha nem keres, én leírom a dolgot.

Azért mert az anyja kényszerítette a templomi dolgokra gyerekként, mert kéne elájulnom? Keményen ítélkezik és hiányzik belőle az alázat szóval nem sok maradt meg benne a krisztusi tanításról.

2020. dec. 15. 10:50
 6/54 anonim ***** válasza:
62%
Nem elég, hogy egy utolsó frusztrált kis gyökér, még vallásos is mellé, kösz nem, akkor már inkább az extrovertált diszkópatkány, talán annak nincs felsőbbrendűségi komplexusa a semmire, mint neked.
2020. dec. 15. 10:55
 7/54 A kérdező kommentje:

Zárkózott=nem a társaság középpontja, nem szeret akárkiknek teljesen megnyílni. Kisebb társaságban jobban ki tud bontakozni. Sokszor szeret egyedül lenni, mert az feltölti.

Nem bigott vallásos, de tiszteli a többieket, amennyiben őt is tisztelik, ha kell megvédi magát.

2020. dec. 15. 11:19
 8/54 anonim ***** válasza:
88%
Jó ember vagy, de az extrovertáltakat rögtön diszkópatkányoknak hívod! Nevetséges! Amúgy 5-ösnél a pont
2020. dec. 15. 12:01
 9/54 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a megfelelő szó rá, nekem az jut eszembe róluk. Nem bántásból írtam. Mivel ugye ilyen emberekkel nem szívesen vagyok egy légtérben, így nem tudom milyenek az extrok.
2020. dec. 15. 12:03
 10/54 anonim ***** válasza:
89%

Ha ő nem tesz semmit azért, hogy megismerjük egymást, azt úgy veszem, hogy nem érdeklem, úgyhogy hagyom. Ha valaki akar valamit a másiktól, akkor lépni fog, akármennyire is zárkózott. Ha csak én lépek, az nem vezet sehova.

Amúgy nálam nem plusz pont a bérmálkozás, sőt inkább negatív. Nem kezdek mélyen vallásosakkal.

2020. dec. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!