Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal lánynak Tinderen 25 éves korig van beállítva a keresés?
18-22 évesekre gondolok kb. Mióta 26 lettem pár hete, azóta szinte nem matchelek ilyen korú lányokkal. Helyette van viszont újabban arányaiban rengeteg 24-27 éves akikkel igen.
Pedig más nem változott, a képeim ugyanazok, ugyanaz az ember vagyok aki pár hete is voltam.
Mit akarsz egy 20 éves lánytól lassan középkorúan? 26+26 = 52 , sokan meghalnak 55-60 évesen , szóval már életed felén is jarhatsz.
19/L
Köszi a válaszokat!
7. Ok. Nehezen derülne ki, mert személyit senki nem kér ismerkedéskor, túl sok képem nincs fent se face-en, se instán amiből következtetni lehetne (pl ballagási, stb). Nyilván sok hónap vagy évek után esélyesen kiderül, de az megint más már.
8. Ez amúgy igaz, hogy a nők 25 éves koruk alatt ignorálják a velük egykorú srácokat, 30-35 évesen meg már azért sírnak, hogy a velük egykorú férfiak miért ignorálják őket. Nyilván nem mindig, ez csak egy általánosság ami nagyon sokszor igaz. Mindkét nemnek megvan ez a korszaka, nem vagyunk különbek, csak más korban van.
9. Múltkor érdeklődött irántam egy gyönyörű 17 éves lány, mert mondom kb 21-22-nek gondolt, de az a kor már nekem is túl sok lett volna ennyi idősen. De egyébként 5-6 év különbség nem az számomra.
10. Bocs, de nem a pénz az egyetlen dolog az életben. Nem menőzésből írom, de én is eléggé csóró vagyok mondhatni (se kocsi, se jogsi, albérleti szobában élek még) és mégis nincs gond a csajozással. Ha nincs pénzed azt még mindig kompenzálhatod a csajoknak vonzó személyiséggel és/vagy külsővel. Ha semmi nincs, akkor van gond.
11-12. XD
13. Persze, abszolút megértelek.
14. Nem vagy normális. A szüleim közt is 7,5 év korkülönbség van. Akkor ismerkedtek meg, amikor apa 29, anya 22 éves volt. Köszönik jól megvannak lassan 30 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!