Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiatal lánynak Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal lánynak Tinderen 25 éves korig van beállítva a keresés?

Figyelt kérdés

18-22 évesekre gondolok kb. Mióta 26 lettem pár hete, azóta szinte nem matchelek ilyen korú lányokkal. Helyette van viszont újabban arányaiban rengeteg 24-27 éves akikkel igen.

Pedig más nem változott, a képeim ugyanazok, ugyanaz az ember vagyok aki pár hete is voltam.

2020. dec. 12. 07:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Tehát az is baj, ha a fiatal lányok jó egzisztenciával rendelkező, idősebb pasival akarnak járni, mert ettől golddiggerek, de az is baj, ha korban hozzájuk illő egyetemistát akarnak, mert miért nem adnak esélyt az idősebb pasiknak? Kérlek, kérlek, meséljetek még!
2020. dec. 12. 09:51
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
#11: Nem tudod? AZ idősebb, de csóró és ronda pasik után kéne odalenni.
2020. dec. 12. 11:19
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Én 18 éves vagyok, a 26 már nekem is kicsit sok, azért is mert Tinderen ebben a korosztályban nem túl jó a választék. Ezért többnyire 24-ig állítom be. Persze ez nem jelenti, hogy nem jönnék össze egy 26 évessel ha minden más klappolna
2020. dec. 12. 12:16
 14/19 anonim ***** válasza:
59%

Mit akarsz egy 20 éves lánytól lassan középkorúan? 26+26 = 52 , sokan meghalnak 55-60 évesen , szóval már életed felén is jarhatsz.

19/L

2020. dec. 12. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nekem tinderen még egy életképes beszélgetésem nem volt, pedig a külsőm átlagos és jó életem van. Kíváncsi vagyok, hogy melyik réteg találja meg ott magát, bár sejtem ezt soha nem fogom megtapasztalni :D
2020. dec. 12. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Én 19 vagyok és 24-re van állítva nálam. Nem kell nekem egy millenial, a saját generációmból szeretek választani.
2020. dec. 12. 12:47
 17/19 anonim ***** válasza:
És miért nem jó neked a 24 éves?
2020. dec. 12. 12:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

7. Ok. Nehezen derülne ki, mert személyit senki nem kér ismerkedéskor, túl sok képem nincs fent se face-en, se instán amiből következtetni lehetne (pl ballagási, stb). Nyilván sok hónap vagy évek után esélyesen kiderül, de az megint más már.

8. Ez amúgy igaz, hogy a nők 25 éves koruk alatt ignorálják a velük egykorú srácokat, 30-35 évesen meg már azért sírnak, hogy a velük egykorú férfiak miért ignorálják őket. Nyilván nem mindig, ez csak egy általánosság ami nagyon sokszor igaz. Mindkét nemnek megvan ez a korszaka, nem vagyunk különbek, csak más korban van.

9. Múltkor érdeklődött irántam egy gyönyörű 17 éves lány, mert mondom kb 21-22-nek gondolt, de az a kor már nekem is túl sok lett volna ennyi idősen. De egyébként 5-6 év különbség nem az számomra.

10. Bocs, de nem a pénz az egyetlen dolog az életben. Nem menőzésből írom, de én is eléggé csóró vagyok mondhatni (se kocsi, se jogsi, albérleti szobában élek még) és mégis nincs gond a csajozással. Ha nincs pénzed azt még mindig kompenzálhatod a csajoknak vonzó személyiséggel és/vagy külsővel. Ha semmi nincs, akkor van gond.

11-12. XD

13. Persze, abszolút megértelek.

14. Nem vagy normális. A szüleim közt is 7,5 év korkülönbség van. Akkor ismerkedtek meg, amikor apa 29, anya 22 éves volt. Köszönik jól megvannak lassan 30 éve.

2020. dec. 12. 12:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Én 34 vagyok és 16-18-asokra megyek.
2021. jún. 8. 22:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!