Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valaha be fogják látni, hogy az ő elvárásaik SOKKAL nagyobbak a férfiakénál a külsőt illetően?
Csak egy példa: [link]
Teljesen átlagos csaj, a hozzászólások magukért beszélnek. Mutasson egy nő olyat, hogy egy átlagos (tényleg átlagos, és nem, Brad Pitt nem átlagos) srác képe alatt így lelkesednek a nők. :DDD
#72-re pont ezt akartam kérni én is.
Szerintem ez egy csinos fiatal lány, kis sminkkel, előnyösebb beállítással szép is lehet. De olvastam én itt már Palvin Barbira is, hogy átlag csaj...
A kérdésre, így a képpel együtt az a válaszom, hogy az átlagos lányok jobban néznek ki, mint az átlagos férfiak, kb ennyi.
Ez azért lehet így, mert férfiak könnyebben tudnak a farkuk után menni. Ha leülnék én és egy átlag férfi, hogy megmutatott ellenkező neműek képei alapján válasszuk ki, hogy melyik tetszik, akkor valószínűbb, hogy a férfi több nőt is kiválasztana, mert "dugható". De ez nem azt jelenti, hogy össze is jönne vele. Ahhoz azért több kell , legalább is a normálisabbaknál.
Míg a nők jó része inkább érzelmi típus: ha tetszik a férfin egy valami, az azért általában kevés. Jobban számít az összkép, meg a kisugárzás, személyiség.
"Amúgy nagyon sok pasi van (volt is róla kérdés) aki nem egy tipikus jóképű, de mégis van benne valami vonzó. Pl Benedict Cumberbatch."
Ez így van. És nem csak ismert színészeknél: a környezetemben is tudnék mutatni olyat, aki kép alapján lehet, hogy alig tetszene valakinek, de élőben van egy olyan kisugárzása, van benne valami plusz, amitől elég vonzó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!