Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők valaha be fogják látni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők valaha be fogják látni, hogy az ő elvárásaik SOKKAL nagyobbak a férfiakénál a külsőt illetően?

Figyelt kérdés

Csak egy példa: [link]

Teljesen átlagos csaj, a hozzászólások magukért beszélnek. Mutasson egy nő olyat, hogy egy átlagos (tényleg átlagos, és nem, Brad Pitt nem átlagos) srác képe alatt így lelkesednek a nők. :DDD

2020. dec. 6. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
6%
Utolso. Csak jospasi rad sem nez, le sem fing tèged.
2020. dec. 6. 17:49
 52/74 anonim ***** válasza:
89%

Várd ki a végét 😉😀

Nem azért választottam átlagos hapsit magamnak mert másra nem lett volna alkalmam. Én gondoltam úgy, hogy nem számít a külső. De rájöttem igen is számít. Ez van. Hiba volt részemről így döntenem 😉.

De ez legközelebb másképp lesz.

2020. dec. 6. 17:53
 53/74 anonim ***** válasza:
84%

Sztem erdemes. Fokent online randi mellett annyian vannak tarskeresokon! En belőttem h csak az idealomnak megfelelő pasikkal fogok randizni, van akinel en kezdrmenyeztem, es lam az egyikukkel elek lassan 9 honapja.

2020. dec. 6. 17:56
 54/74 anonim ***** válasza:
97%

Szóval nemi erőszakot érdemel, és nagyképű az, aki

1. nem szorul rá a férfira, csak szeretetből és vágyból van a párjával

2. él azzal a jogával, hogy csak azt enged be a testébe/életébe, akit akar, nem fog jótékonyságból olyanokkal lefeküdni/összejönni, akire húzza a száját ő maga.

Seems legit. :)

2020. dec. 6. 17:56
 55/74 anonim ***** válasza:
65%
2020. dec. 6. 18:01
 56/74 anonim ***** válasza:
89%
Ez a kérdés pont a férfiakat járatja le. Olyannak tűnteti fel őket, akik bármit összehazudnak, hogy puncihoz jussanak, legyen az olyan nő, aki nem is tetszik nekik.
2020. dec. 6. 18:17
 57/74 anonim ***** válasza:
13%
Beláttuk. Jobb már?
2020. dec. 6. 18:34
 58/74 anonim ***** válasza:
13%
Elég naivitás tőlük őszinteséget várni.
2020. dec. 6. 18:42
 59/74 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Bammeg ezek a kommentelők bárkinek ilyen írnak, aki nőnek vallja magát és még talán p-nája is van :D
2020. dec. 6. 18:43
 60/74 anonim ***** válasza:
86%

Válasszunk már valakit a Marvel univerzumból, Brad Pitt az apámnál is idősebb, és 30-as vagyok.

BP 15-20 éve volt jó, azóta pukkan lefele.

2020. dec. 6. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!