Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valaha be fogják látni, hogy az ő elvárásaik SOKKAL nagyobbak a férfiakénál a külsőt illetően?
Figyelt kérdés
Csak egy példa: [link]
Teljesen átlagos csaj, a hozzászólások magukért beszélnek. Mutasson egy nő olyat, hogy egy átlagos (tényleg átlagos, és nem, Brad Pitt nem átlagos) srác képe alatt így lelkesednek a nők. :DDD
2020. dec. 6. 16:21
21/74 A kérdező kommentje:
#21 Hát ez kész... :DDD
2020. dec. 6. 16:42
22/74 anonim válasza:
#20 jaj, de kiábrándító ezt hallani, szerintem meghalok. Csak így meg azt nem értem, miért zavar ez az egész. Ha te olyan fene jó pasi vagy, hogy sorra utasítod vissza a nőket, akkor biztos érted is lelkesednek, tehát nem értem, mire ez a felháborodás. Kizárt dolognak tartom, hogy ennyire a szíveden viseld más férfiak sorsát :D
23/74 anonim válasza:
Van egy ötletem. Legyetek ti is kicsit igényesebbek! Hidd el, sokkal de sokkal érdekesebb számunka egy olyan srác, akinek van egy igény szintje, és tudjuk róla jól, hogy nem jön össze akárkivel. Annál kiábrándítóbb meg nincs, amikor kiderül a srácról akivel jelenleg beszélünk, hogy miden lyukba bele tenné aki él és mozog, csak tudja már végre kicsapni.. Minden csaj képe alatt vergődik, mindenkinek ír, és sóvárog folyamatosan.. Hogy legyek egy ilyen srác szemében különleges?
24/74 anonim válasza:
Nagyon jól sikerült ez a felhergelés kérdező, szerintem hátradőlhetsz, ma is elértél valamit, ami meghaladja a teljesítményed
25/74 A kérdező kommentje:
#25 felhergeltelek? :D
2020. dec. 6. 16:47
26/74 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy "a nők", mivel nincs egy egységes ízlés, hanem mindenkinek más tetszik. Tehát a kérdésed hülyeség. Nekem speciel nem tetszik Brad Pitt, akkor mi van? :D Amúgy meg nem igazán értem, miért zavar, hogy egy jóképű pasiért lelkesednek átlagos nők. Ha te olyan szép lennél, nem itt nyüszítenél, úgyhogy inkább szedd össze magad!
27/74 anonim válasza:
Engem nem, de ahogy látom a többit sikerült
28/74 anonim válasza:
Hát úgy jön ide ez szerintem, hogy te nem vagy sem érdekes, sem jóképű. Mert ha az lennél, nem született volna meg a kérdés :)
29/74 anonim válasza:
Srácok képei alatt alapból nem lelkesednek a nők, mivel a férfi hódít és nem fordítva. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak többsége boldog boldogtalannak ír dugás reményében, fényképek alatt lévő nyálcsorgatást inkább szánalmasnak érzem, mint követendő példának és semmi köze az elvárásokhoz. Ami tanulságot levonhatsz, hogy a férfiak bizonyos része bárkit megdugna, csak nő legyen, nőknél (az internetes kommentek alapján) kevesebb az ilyen.
30/74 anonim válasza:
Szóval a nőknek sokkal nagyobb elvárásaik vannak pasik terén, ennek az átlagos nőnek egy csomó pasi írta, mennyire jó nő, de az átlagos pasiknak senki nem ír ilyeneket? Húha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!