Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valaha be fogják látni, hogy az ő elvárásaik SOKKAL nagyobbak a férfiakénál a külsőt illetően?
Csak egy példa: [link]
Teljesen átlagos csaj, a hozzászólások magukért beszélnek. Mutasson egy nő olyat, hogy egy átlagos (tényleg átlagos, és nem, Brad Pitt nem átlagos) srác képe alatt így lelkesednek a nők. :DDD
Sok férfinál az az egyetlen külső iránti igény, hogy a csajnak legyen vaginája és jó is. Mivel penne jobb, ha a nők is ilyenek lennének? Szerintem nem a nőket minősíti sem az, hogy nem nyálaznak pasik képe alá az interneten, sem az, hogy nem fekszenek össze akárkivel, akinek lóg valami a lába között.
Amúgy nagyon sok pasi van (volt is róla kérdés) aki nem egy tipikus jóképű, de mégis van benne valami vonzó. Pl Benedict Cumberbatch.
Szerintem jól néz ki ez a csaj, te pedig ilyenekkel dobálózol, hogy átlagos meg túl van dicsérve. Tudod egyes férfiak a valódi nőket szeretik, nem pedig a kifutó modelleket, meg a fitnesz modelleket.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy neked van túl sok igényed és a csaj legalább egy ligával feljebb van, mint amit te magadról tartasz.
Szerintem jól néz ki ez a csaj, te pedig ilyenekkel dobálózol, hogy átlagos meg túl van dicsérve
Itt a nagy baj, h mèg egy atlag alatti not is sokan szep csajnak mondanak. Ellenben egy atlag pasit lerondaznak a nok. Kettos mèrce ismetelten...
48
Na és akkor mi van? :) Baj, ha vonzó férfit szeretnénk párnak?
Miért kellene egy olyannal összejönni, aki nem vonzó, és nem hozzáad az életünkhöz, hanem elvesz belőle?
8 éve boldog kapcsolatban élek, szóval szoktatlan lenne a magány, de én is inkább halnék meg egyedül, minthogy olyan férfival legyek, akihez nem vonzódom úgy, ahogy kell.
Nem, akkor sem fogok elgondolkodni, ha neadjisten elhagy a párom és 35+ leszek már. Egy ujjal nem fog hozzám érni egyetlen pasas sem, aki nem tetszik nekem.
Minek kéne? Nem szorulok rá senkire, ahogy egyre több más nő sem, akármennyire is összehányják magukat ettől egyesek. Nem az anyagiak miatt vagyok egy férfival, a gyerekvállaláshoz sem ragaszkodom, és életképes vagyok egyedül is. Kizárólag a lelki kötelék, szeretet, vonzalom motivál arra, hogy kapcsolatom legyen. Ezzel sok nő így van, és soha nem lesz már a régi világ, hogy gyakorlatilag muszáj volt férjhez menni. Hisztizhettek minden nap anonimitás mögött, akkor sem lesz másképp.
Nekem eddig átlagos barátaim voltak.
Így vagy úgy, mindig csalódás volt a vége. Az egyik megcsalt pl, neki egy nem volt elég.
Én azóta kitartok az ideálom mellett férfit illetően. Legyen sötétbarna/fekete haja és ugyanez a szemszínben, borosta vagy szakáll.
A magasság nem érdekel annyira. Testalkatra meg legyen tőlem testesebb,nem szeretném magamat ölelni. Ezért nőként elvárható, hogy adjon biztonság érzetet.
A sok csalódás átlagos pasikban arra volt jó, hogy rájöjjek ne adjam lejjebb. 😅 Ez van. Én bevallom, most már fontos. Ezelőtt ugyan nem volt az. De már nem akarok átlagos pasit magamnak ugyanis tapasztalatom alapján az átlagos hapsik is tökéletes, jól kinéző nőies nőt akarnak maguk mellé. Ha ez nem sikerül nekik beérik a kevésbé csúnyával szintén átlagos lánnyal csak, hogy legyen hova üríteni. Na ez az amit ti sose fogtok bevallani
Pedig nagyon is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!