Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, aki nem vonz de a személyisége tetszik?
Röviden-tömören van egy nő ismerősöm, akinek elmondása szerint az egyik férfi rokona évek óta szingli, de ha lenne párja mindent megtenne érte, érzelmekben nem szenvedne hiányt, nagyon odaadó.
A tenyerén hordozná a nőt.
Én pont arra vágyom, hogy legyen egy olyan férfi az életemben, aki hűséges és komolyan lehet vele tervezni.
Viszont az tény, hogy nem az ideálom, de ez úgy érzem másodlagos, ha azt veszem figyelembe, hogy mit tudna érzelmileg nyújtani.
Talán a család sem lenne olyan távoli elképzelés végre.
Volt már olyan pasi az életemben, aki szintén nem volt külsőre megnyerő, de a személyisége által egyre jobban elkezdtem kötődni hozzá.
Ti voltatok már így?
Lám, lám, hogy kibújik ilyen kérdések alatt mindig a szög a zsákból, hogy mégis összejönnek ÉRDEKBŐL a nők olyan férfiakkal, akik KÜLSŐRE nem az esetük... Hoppá!
Csak mikor egy incel leírja, hogy ő nem akar vígaszdíj lenni és személyiséggel meg kedvességgel kompenzálni, amikor a bunkó alfára a külseje miatt a nők nyomulnak és esetleg még a verést is megbocsátják nekik, akkor jönnek a lepontozások... Akkor hogy is van ez? LOL!
28 éves vagyok, már nem akarok várni.
Rengeteg időt elpazaroltam fölösleges kapcsolatokra.
Szeretnék családot azzal, akinek így felelek meg ahogy vagyok.
Néha azt érzem, mások többek nálam, ha nekik sikerült, nekem meg nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!