Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy a személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a személyiség az oka, hogy az inceleknek nincs barátnője, mikor a legelső szűrőn sem esnek át?

Figyelt kérdés

Amikor nem kövér, nem sovány, nem túl alacsony, nem is túl magas, nem torz arcberendezésű embert 10000 jobbra húzásból egyetlen egy sem húz jobbra (a kamu affiliate linkes regisztrációkat ne számítsuk ide), amikor utcán egyetlen egy mosolyt nem kap, akkor hogyan hihetne még tovább abban, hogy a belső és a személyiség az, ami számít?

Hiába van már diplomája, beszél nyelveket, van lakása, ezeket maximum a hozzá közeli embereknek tudja elmondani és a nőktől csak a "hogyhogy nincs barátnőd?" kérdésre futja, idegenekkel esélye sincs ismerkedni.

Ezt mivel magyarázzátok?

2020. nov. 25. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

Elmondom a titkot en is. Nem az szamit, hogy mit mondasz, hanem hogy ki mondja. Egy jokepu, gazdag ferfinak mindent elneznek a nok. Nem is kell megszolalnia, a nok szedik fel.

Ha jokepu, gazdag ferfikent kedves vagy a nokkel, tiszteled oket, akkor lovagias herceg vagy, ha a kulsod es az anyagi helyzeted kevesbe jo, akkor tapados niceguy vagy. Ha nem tiszteled oket, akkor vagy ontorvenyu macso vagy, vagy nogyulolo. Szoval nem a tartalom szamit.

Le is tesztelheted, regelj egy Tinder acc-ot egy ferfimodell kepevel, gyakorlatilag barmit irhatsz a match-eidnek. A sziamizu sem gond, az anfifeminista beszolasokkal egyutt :)

"Namost, ha egymás mellé állnánk, meg sem szólalnánk, nem lobogtatnánk diplomákat, meg nyelvvizsga bizonyítványokat (kacsintás), akkor is engem találnának szimpatikusabbnak a nők. Ezen gondolkodj el légy szíves"

Ez is csak vonatkoztatasi rendszer kerdese. Ha egy kelet-javai kisvarosban akarnal europaikent egzisztencia, jo beveteli forras es nyelvvizsga nelkul ismerkedni, hat.... Szerintem azon a videken az egzisztencia felulirja a kulso megjelenesre vonatkozo elvarasokat, 70 eves nemet es holland ugyvedek szedik fel a csajokat lazan :)

36F incel

2020. nov. 26. 03:12
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Nekem úgy tűnik, hogy ez az incel trollsereg - néha azt gondolom, hogy incelből pont annyi van az országban, amennyit itt láthatunk - csak a pénz, online húzogatás, nyelvvizsga vonalon mozog. Annyira steril az egész környezet, hogy abból nem csak a nők menekülnek ezerrel, hanem a pasik is. Ez nagyon messziről látszik, online sem számít, mert ordít róluk, hogy nem szabad őket bottal sem piszkálni. Az incelség lényege szerintem, hogy sose sikerült egy pillanatra sem elmerengeni arról, hogy mit szeretne a másik. Annyi látható, hogy nektek mitek van vagy mit akartok. Sokkal könnyebb lenne úgy, hogy azt próbálnátok megérteni, hogy a nők mit akarnának általában (nem tőletek). Szerintem senki nem vágyik olyan partnerre, akit mindig pátyolgatni kell vagy ne adj isten támogatni kell abban, hogy életben maradjon.
2020. nov. 26. 03:28
 13/16 A kérdező kommentje:

#3: Ehhez képest számos hasonló kérdés alatt le van írva, hogy vagy diplomája legyen meg nyelvtudása vagy jól kereső KATA-s vállalkozó legyen ha már szakmunkás akivel lehet jövőt tervezni.

Amikor mi leírjuk, hogy ez csak akkor számít, ha kihasználásra keresel férfit és sok jó pasival összejöttök úgy is, hogy ti tesztek többet a közösbe, akkor az aljas rágalom és megkapjuk, hogy ezért a gondolatvilágért nincs nőnk.

#7: Ennyi rizsába a külső paramétereid is befértek volna, Mr. Kisugárzás.

#9: Ez is többször le lett már írva más kérdéseknél, hogy nincs olyan, hogy "beéri a saját szintjével". Ez maximum nőknél van és ott is leginkább párkapcsolatra. Mert szexre a duci is megkaphat időnként adoniszt még ha neki többet is kell sorban állnia érte, mint a szépségkirálynőnek.

Ha 0 idegen embernek vagyok szimpatikus és így csak a saját környezetemben tudok ismerkedni, ahol mindenki meggyőződése, hogy "semmi baj nincs veled" meg "egyszer majd rá d is rád talál, nem vagy elkésve, van aki 40 évesen találta meg az igazit", azzal nem sokra megyek.

#14: Áruld már el kérlek, mi látszik messziről, online, amikor nem ezzel kérkedek az adatlapomon meg nem autós, tengerpartos meg félmeztelen gyúrós képeket töltök fel, hanem normálisakat, pont olyanokat, amiket leírnak a nők, hogy olyanra vágynak.

Aztán mi az eredmény? Amikor férfimodell képével regisztrálok, akkor még olyan lányok is jobbra húznak, akik több mondatban leírják az adatlapjukon, hogy korban hozzájuk illő komoly kapcsolat kell meg gyerekeik vannak, olyan kis alternatív könyvmolyok is, akik 10 mondatban ecsetelik, hogy gyúrós kizárva, ecsetfej kizárva, pénzes szépfiúk kizárva... aztán mégis.

Éveken át azzal foglalkoztam, hogy mit szeretne a másik. Örökké barátzónába kerültem és csak akkor kerestek, amikor nekik kellett valami, amikor nekik szükségük volt rám. Vagy nem tudtak úgy tekinteni rám, vagy a barátságot nem akarták elrontani vagy nekik idő kellett hozzá, aztán mégis mindig végig kellett néznem, hallgatnom, ahogy összejöttek olyanokkal, akiknél egyik sem kellett.

Engem pedig sosem kellett támogatni abban, hogy életben maradjak...

Ezzel ellentétben sok ismerősöm sok exét igencsak kellett pátyolgatni legtöbbször pont anyagilag, de volt, hogy a nőnek kellett elkísérnie a főnökéhez, hogy legközelebb ne beszéljen vele ilyen csúnyán mert komoly lelki traumákat él meg.

2020. nov. 26. 08:35
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

"Mert szexre a duci is megkaphat időnként adoniszt"

Miért hiszitek, hogy Adonisz ducikat akar bszni? Éhes disznó esete?

2020. nov. 26. 14:29
 15/16 A kérdező kommentje:
#16: Mert szexre kapható szinte az összes férfi (beleértve a párkapcsolatban élőket is), míg nagyon kevés olyan nő van, aki tudatosan csak ennyit akar egy férfitől. Ez pedig egy akkora ... nem tudok rá jobb szót ... piaci rés, hogy ha a nő alapszinten ápolt, akkor nézhet ki bárhogy, találni fog szexpartnert.
2020. nov. 26. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Elliot Rodger pl. szerintem nem volt csúnya, bár ezt férfiként nem tudom, valóban belső problémái voltak, ezen nincs mit szépíteni, főleg a tettei ismeretében.

Az viszont szerintem is tagadhatatlan tény, hogy a legtöbb incel a már kinézetre sem legvonzóbb férfiak közül kerül ki. Én sem kellek senkinek, fura fejformám van, csúnya vagyok, és dagi, bár csak ebben az évben 20 kg-ot fogytam, de 85kg 175 cm-hez még mindig sok.

Személyiségemről sem feltétlen tudok pozitívan nyilatkozni. Az utóbbi 2 évben próbáltam magam fejleszteni, pszichológushoz járok azóta is stb, de azonkívül, hogy a tavalyi nagy mélypontom után (hosszú) tudtam folytatni az életem, nagyon pozitív hatást eddig még nem tapasztaltam.

Barátaim sem nagyon vannak, a legtöbb embernek szerintem teher vagyok max, ha beszélnél velük.

Incel nem vagyok, de úgy gondolom, hogy sok incel hasonló problémákkal küzd, és ha esetleg csúnyábbak is, nem a kinézetük velük a legnagyobb probléma.

20F

2020. dec. 18. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!