Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenki csak dugni akar velem akkor a személyiségem unalmas?
Figyelt kérdés
Igazából egyik sem mondta meg, hogy miért nem akarnak komoly kapcsolatra engem. Többször jártam már így, szóval biztos bennem van a hiba...
Mikor ti ilyen szituációba keveredtetek mit kifogásoltatok a másikban?
2020. okt. 18. 12:25
1/28 anonim válasza:
Én meg tudom mondani, kivel, mit akarok, mit nem, és miért. Igaz, nekem magasabb az IQ-m 80-nál. Rossz emberekkel kezdesz.
2/28 anonim válasza:
Nem. Csak pont olyanokat fogsz ki. Most panaszkodik, egy hölgy, hogy a párja, csak heti kétszer akarja. Szerintem írj neki. Tiéd a fickó.
3/28 anonim válasza:
Kevébé dekoratív lányokkal szokták ezt művelni a pasik, nekem mondjuk jó lenne barátnőnek egy ilyen lány is.
4/28 A kérdező kommentje:
3. Dekoratív vagyok.
2020. okt. 18. 12:33
5/28 Noren1989 válasza:
Attól még lehetsz kellemetlen társaság, vagy egyenesen idegesítő.
Kicsit írj a viselkedésedről is, meg arról, hogy vajon hol kapkodtad össze ezeket a faszikat.
6/28 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ELÉGGÉ dekoratív vagy. Az unalmas személyiség is lehet az oka simán, igen. Esetleg hogy nem látják rajtad, hogy jó feleség-alapanyag (=házicselédségre hajlandó) vagy.
7/28 anonim válasza:
+ a kor sem mindegy. Egy huszonéves általában "élni" akar, eszében sincs komoly kapcsolatba kezdeni, majd csak 35 körül vagy inkább afölött.
8/28 anonim válasza:
A nagyképűség súlyos jellemhiba, plusz még hülye is mellé ha azthiszi hogy egy 3-4 szinttel jobb férfi nyilvánosan fel fogja vállani a kis hasznos idióta ürítőtartályt.
9/28 anonim válasza:
Ebből a kérdésből semmi nem derült ki, amire lehet alapozni.
Szóval a válaszom egy határozott: lehet.
10/28 anonim válasza:
Dehogyis. Minden unalmas személyiségű nőismerősömnek van párja. Pont hogy a kevésbé hétköznapi gondolkodású, kalandosabb életű nők szívnak folyton ezzel (tegyük hozzá, ennek az is oka, hogy nagyobbak az igényeik, nem elég az, hogy az ördögnél egy fokkal szebb, és van munkája).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!