Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenki csak dugni akar velem akkor a személyiségem unalmas?
Igazából egyik sem mondta meg, hogy miért nem akarnak komoly kapcsolatra engem. Többször jártam már így, szóval biztos bennem van a hiba...
Mikor ti ilyen szituációba keveredtetek mit kifogásoltatok a másikban?
20. Istenem b+. Nem leírtam, hogy csak a "legtöbb, nem mindegyik?"
Nem, csak mert sok nő vonzódik hozzájuk, ezért ha úgy döntenek engednek a vágyaiknak, akkor könnyen f*@szra kapnak sok nőt és így élvezik az életet.
Ha üresfejű gibbonokkal kezdesz ne várj csodát.
Ha buta libát jászod, szintén ne csodálkoz.
Azért veled is lehet gond...
Nem lehet örökké arra fogni , hogy jajj már megint egy gyökeret fogtam ki...azért 3-4-5 ember után el kéne gondolkodni azon is, hogy talán.....talán megeshet, hogy valamit nem jól csinálok....
talán rossz embereket ismerek meg, rossz helyen....rosszul választok, rosszul döntök...vagy rossz a viselkedésem...stb.
k**úrvára nehéz, de néha nem árt magunkba nézni, mert lehet, hogy velünk is gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!