Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak lányok akik észreveszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok akik észreveszik az egyszerűbb, szerényebb személyiségű fiúkat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyhangú, nem mondok olyan dolgokat amit nem gondolok komolyan, csak azért hogy jópofa, menő legyek. Nem iszom alkoholt, max nagyon ritkán, nem cigizem, sosem drogoztam.

Nagyon nehéz így párt találnom, mert a lányoknak nem ez az ideál, pedig szerintem ennek kéne a normálisnak lennie. Nem csak a lányonál van egyébként nehéz dolgom, hanem úgy az egész élet nehezebb így sajnos.

2020. nov. 22. 13:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
35%
Nincsenek ilyen lányok, és igen, az élet más területein is nehéz dolgod lesz így.
2020. nov. 22. 13:53
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Ah, megint csak a két szélsőség létezik?
2020. nov. 22. 13:56
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Megjött a jofiu aki nem veszi esszre hogy a külseje a taszító és nem a stílusa .
2020. nov. 22. 14:00
 4/24 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon hasonlók vagyunk Kérdező. Mielőtt jönnének a privik mondanám, hogy ugyanaz van a gatyámban mint nektek 😂

Nos, én hülyéskedés közben szoktam olyanokat mondani, amik nem komolyak, de értik is a többiek, megpróbálkozhatsz ilyennel. Ötletem sincs hány éves lehetsz, de például egyetemen engem észrevettek, pedig minden másban ugyanolyan vagyok mint te. Az más, hogy ezek a hölgyek már foglaltak, de akkor is észrevettek.

Szóval csak idő kérdése. De ne változz meg azért, mert nem ez a norma. Az értékrendek ebben az időben nagyon megváltoztak, nem te vagy a hibás. Maradj ilyen, hacsak nem vágysz rá, hogy más legyél.

20/F

2020. nov. 22. 14:02
 5/24 anonim ***** válasza:
4%

Szia!

Tetszik az ilyen fiúkák jelleme.De csak a jellem.Amúgy az izmos, macsó,szögletes állú,szoláriumozott szépfiúk jönnek be, mellé legyen valami divatos öltözködés,és egy jó kocsi.Különben kocc van neked.

26l 180cm

Modell, fittneszedző

2020. nov. 22. 14:02
 6/24 anonim ***** válasza:
60%

Átlagos nice guy vagy, valószínűleg nem túl jó szociális készségekkel. Sokan vannak akik nem isznak vagy ritkán, nem cigiznek, nem drogoznak, max. 1-2x kipróbálták. Semmivel nem vagy több ezzel és semmit nem árul el rólad, de mégis ezeket írtad magadról, hogy az általad vélt macsók mellől kitűnj.

A paraszt és a túlságosan jó is csak egy póz. Hülyéskedni és jól érezni magad másokkal nem menőség kérdése, ha ezt tölt fel valakit, akkor miért lenne bármi baj vele. Nem karót nyelt figurának lenni nem menőség kérdése, hanem egy döntés, hogy színesebben akarja élni az életét.

Persze hogy nehezebb dolgod van, ha nem érzik jól magukat az emberek melletted, nem tudsz velük beszélni és viselkedni, nem tudod hogy közelíts másokhoz. Egy elég mély önismeretre mennék a helyedben, ahol felkutatod és építed a valódi éned, nem pedig egy mama kedvence által elvárt képbe ragadsz.

2020. nov. 22. 14:05
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon cuki, hogy leírsz egy csomó szerinted is jónak gondolt tulajdonságot, de a rosszakra már nem térsz ki. "Senki nem szeret, mert túl tökéletes vagyok."

Önismeret 0. Önsajnálat 100.

2020. nov. 22. 14:08
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
#5: úgy vagy te nő, ahogy én egy marék dilítiumkristály.
2020. nov. 22. 14:18
 9/24 anonim ***** válasza:
58%
És hol vannak a rossz tulajdonságok?
2020. nov. 22. 14:20
 10/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg unalmas vagy.
2020. nov. 22. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!