Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy ezt megaláztatásnak éltem meg?
Anotalkon (beszélgetős oldal) beszélgettem egy lánnyal. Órákon keresztül beszéltünk, hihetetlenül jó hangulatban. Nagyjából 3 óra beszélgetés után (nagyon eltelt az idő, szinte alig vettem észre, olyan mélyen beszélgettünk) képet kértem tőle. Küldött kettőt is. Tüneményes volt... Igazi gyönyör. Hosszú szőke haj, kék szem, vékony alkat, kerek nagy cici. 10/10 nálam. Utána én is küldtem képet neki, de gondoltam beugratom kissé. Egy olyan fotót küldtem ahol egyik haverommal vagyok rajta, én ülök jobb oldalt, haver bal oldalon és megkérdeztem hogy "na vajon szted melyik vagyok én? ☺️" erre ő: "uuuuu tuti a bal 🥰😍"
..........
Na itt éreztem hogy jókora öngólt lőttem. Nem vallottam be egyből, illetve úgy tettem pár percig mintha valóban ő lennék. Megkérdeztem hogy és mi lenne ha nem a bal oldali srác vagyok hanem a másik? Erre ő: "Hááát... Őszintén megmondom nagyon nem az én kategóriám a jobb oldali pasi, túl nagy a feje és nekem a mosolya se jön be"
Na itt már felforrt az agyam és megmondtam hogy sajnálom, de én a JOBB OLDALI FÉRFI vagyok és küldtem pár képet még magamról, előnyösebbeket. Természetesen menthetetlen volt a helyzet, miután a további fotókat is elküldtem mindössze "🙂" válaszokat kaptam, majd az igazság kiderülése után 5 percet maradt bent a beszélgetésben. Tehát az, hogy 3,5 órán át tökéletes lelki tarskent beszéltünk és totálisan egy hullámhosszon voltunk SEMMIT NEM JELENTETT neki és kilépett.
Na igen ám, de én a keresztneve, életkora és az egyetem alapján ahova jár megtaláltam Facebookon. Írtam neki. Válasz kb. 5 percen belül: "Erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni." Tiltott. Instagramon szintén. Brutális. Mintha kivégzett volna. Már csak azzal tett volna jobbat ha elkéri a haverom nevét hogy vele beszélgessen és később feküdhessen be alá.
Összegzésként: elég elkeserítő látni hogy a gyermekkori testi-lelki jóbarátaidat imádják a top nők, te meg le se vagy 💩-va. Elég visszataszító és bicskanyitogató érzés. Többek között ezért utálok ezzel a haverral szórakozóhelyekre menni, mert minden nő őt találja meg, míg engem elhajtanak, pasijaikkal (akik nem is léteznek) fenyegetnek stb.
Hasonló sztori valakinek? Más is felfedezte már milyen nyomorult érzés amikor a legjobb haverod kell a nőknek és halomra dugja őket te pedig késői szűzként legfeljebb álmodozol?
Nagyon csúnya nő vagyok: ez azzal jár, hogy a férfiak elutasítják az ismerkedésemet, elmondják nekem hogy épp ki tetszik nekik, kit dugnának, stb. Gyakran levegőnek néznek, különösen akkor amikor egy jó csaj van a közelben. Az empatikusak sajnálnak.
Ennek fényében mondom, hogy mindegy, kivel hova mész, a probléma veled van - csúnya emberrel nem ismerkednek hanem megalkusznak, mondjon bárki bármit - de ez azt is jelenti, hogy semmilyen jogosutsága sincs senkit számonkérni a döntése miatt.
Majd akkor jöhetek össze a tökéletes férfival amikor én is tökéletes leszek, még ha ezt fáj is elfogadni.
Ja ui: igen el szokták kérni a férfiak a csinos barátnőim elérhetőségét, pont annyira esik jól mint ahogy neked esett volna jól. Ezért szoktam tanácsolni a férfiaknak, hogy sose "puhatolódzanak" a nők barátainál, de hát "én nem értek hozzá".
Nem igazán értelek, ha ennyi kompexusod van a haveroddal kapcsolatban, akkor miért vágod még magad alatt azzal a fát, hogy közös képet küldesz? Mintha direkt akarnád magadat szívatni.
Mellesleg, nem irigylem azt a szerencsétlen, átlagos lányt, akit majd egyszer sikerül felszedned. Minden dühödet és frusztrációdat rajta fogod kiélni, amiért nem voltál versenyképes és nem olyan lányt dugsz, akiért odavagy.
43
Ezzel teljesen egyetértek..
Sajnos mindenki tudja hogy egy bizonyos skálán hányas.. Akkor ne fullos csajt akarjon, hanem kerssen hozzá való átlagos lányt.
Nem tudom máshogy sajnos megfogalmazni
Hagyd a fenébe, nem ér meg ennyit a csaj. Örülj hogy kiderült, hogy nem jöttél be neki. Most az mivel lett volna jobb, ha azt mondja bejössz neki de közbe nem?
Egy ilyen anonim ismerkedős oldalon ne szeress bele rögtön minden idegenbe, csak mert nem ronda és vannak csöcsei, meg tud beszélgetni veled mert épp unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!