Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos hogy ezt megaláztatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy ezt megaláztatásnak éltem meg?

Figyelt kérdés

Anotalkon (beszélgetős oldal) beszélgettem egy lánnyal. Órákon keresztül beszéltünk, hihetetlenül jó hangulatban. Nagyjából 3 óra beszélgetés után (nagyon eltelt az idő, szinte alig vettem észre, olyan mélyen beszélgettünk) képet kértem tőle. Küldött kettőt is. Tüneményes volt... Igazi gyönyör. Hosszú szőke haj, kék szem, vékony alkat, kerek nagy cici. 10/10 nálam. Utána én is küldtem képet neki, de gondoltam beugratom kissé. Egy olyan fotót küldtem ahol egyik haverommal vagyok rajta, én ülök jobb oldalt, haver bal oldalon és megkérdeztem hogy "na vajon szted melyik vagyok én? ☺️" erre ő: "uuuuu tuti a bal 🥰😍"

..........

Na itt éreztem hogy jókora öngólt lőttem. Nem vallottam be egyből, illetve úgy tettem pár percig mintha valóban ő lennék. Megkérdeztem hogy és mi lenne ha nem a bal oldali srác vagyok hanem a másik? Erre ő: "Hááát... Őszintén megmondom nagyon nem az én kategóriám a jobb oldali pasi, túl nagy a feje és nekem a mosolya se jön be"

Na itt már felforrt az agyam és megmondtam hogy sajnálom, de én a JOBB OLDALI FÉRFI vagyok és küldtem pár képet még magamról, előnyösebbeket. Természetesen menthetetlen volt a helyzet, miután a további fotókat is elküldtem mindössze "🙂" válaszokat kaptam, majd az igazság kiderülése után 5 percet maradt bent a beszélgetésben. Tehát az, hogy 3,5 órán át tökéletes lelki tarskent beszéltünk és totálisan egy hullámhosszon voltunk SEMMIT NEM JELENTETT neki és kilépett.

Na igen ám, de én a keresztneve, életkora és az egyetem alapján ahova jár megtaláltam Facebookon. Írtam neki. Válasz kb. 5 percen belül: "Erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni." Tiltott. Instagramon szintén. Brutális. Mintha kivégzett volna. Már csak azzal tett volna jobbat ha elkéri a haverom nevét hogy vele beszélgessen és később feküdhessen be alá.

Összegzésként: elég elkeserítő látni hogy a gyermekkori testi-lelki jóbarátaidat imádják a top nők, te meg le se vagy 💩-va. Elég visszataszító és bicskanyitogató érzés. Többek között ezért utálok ezzel a haverral szórakozóhelyekre menni, mert minden nő őt találja meg, míg engem elhajtanak, pasijaikkal (akik nem is léteznek) fenyegetnek stb.

Hasonló sztori valakinek? Más is felfedezte már milyen nyomorult érzés amikor a legjobb haverod kell a nőknek és halomra dugja őket te pedig késői szűzként legfeljebb álmodozol?

2020. nov. 24. 12:52
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Már azzal elrontottad, hogy olyan képet küldtél amin ketten vagytok. Úgy is a helyessebet fogja észre venni.
2020. nov. 24. 13:37
 22/46 anonim ***** válasza:
93%
14# miota nagy belső ertek hogy megszivattad? Szerintem ha oszinten elmondtad volna hogy melyik vagy nem ez lenne az eredmeny. A csaj őszinten megvalaszolta hogy nem jossz be neki.( es gyanitom nem csak a külső miatt) Nem húzta az agyad. 3 órát akarkivel elbeszélgetek, de senkinek nincs joga elvárni hogy alafekudjek.
2020. nov. 24. 13:40
 23/46 Téékáá ***** válasza:
91%

Lehet h rossz lányoknál próbálkozol, engedd el a modelleket és környékezz még egy "átlagos" csajt.Mondjuk akivel hasonló a szakmátók vagy sűrűbben találkoztak valami miatt( kiszolgáló valahol mittomén).

Lehet h rossz ligában akarsz játszani érted?

Attól h pl pénztáros a csaj vagy árú feltöltő és nagyobb a feje mint neked lehet nagyon jó az ágyban és egy konyha tündér egyben..

2020. nov. 24. 13:42
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

A nem számít a külső meg nem azt jelenti hogy mindegy hogy nezel ki, hanem hogy nem elvárt a kockahas, meg hollywood- i kinezet. De azert tetszen a masik.

Például a baratom hogy mondjam szepen nem az a "jó pasi" kategoria( most direkt csak a külsőről írok) de valami megfog benne, külsőre is. Nem csak a jelleme.

2020. nov. 24. 13:45
 25/46 anonim ***** válasza:
93%
Nem jogos, de ha normális pasi lennél akkor ezt magadtól is tudnád. Maradj csak ilyen frusztrált hisztigép görcs, a szar külsőd mellé biztos jól fog jönni a szar személyiséged, amikor csajozni próbálsz. Szánalom.
2020. nov. 24. 13:46
 26/46 anonim ***** válasza:
97%
25# na ja, nem véletlen nincs csaja
2020. nov. 24. 13:48
 27/46 anonim ***** válasza:
98%

Ha már kifejezetten helyese nem vagy, legalább hülye ne legyél.

Te mit szóltál volna, ha ez a nő ezt csinálta volna? Ő lett volna a képen, meg kasszás Erzsi. Utána kis idő múlva közölte volna, hogy hát ő igazából a csúnyácska lány a képen. Te mit szóltál volna hozzá?

2020. nov. 24. 13:48
 28/46 anonim ***** válasza:
2%
24 de igen. Az hogy a barátod nem jó pasi az egy dolog. Lehet kivétel, vagy rábeszéltek “ismerősök hoztak minket össze”-féle cheat code, sőt meglehet benne vagy a korban és annyira már nem válogathatsz. Full tényszerű ezerszer tapasztalt jelenséget ne akarjunk tagadni
2020. nov. 24. 13:51
 29/46 anonim ***** válasza:
98%
Kiegészítésként megjegyezném: ebben a helyzetben te nem a csajt "ugrattad be", hanem tátott szájjal rohantál a f.sz erdőbe. Nyilván ő sem feltételezte, hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy egy olyan képpel/játékkal áll elő, ahol objektíven rosszabb színben tünteti fel magát. Ezért nem is értem min vagy felháborodva.
2020. nov. 24. 13:52
 30/46 anonim ***** válasza:
88%

28 nem ertem mirol karattyolsz..19 voltam amikor megismertem, azota eltelt 15 év..de mindegy is.

Nem -beszélt ra senki, nem is ertem miert jossz ilyenekkel.

Total felreertesz pedig csak olvasni kéne. Számít a külső hiszen kell hogy külsőre IS megfogjon. De nem ezen múlik. Lehetsz baromi jóképű ha nekem nem jössz be.

2020. nov. 24. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!