Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos hogy ezt megaláztatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy ezt megaláztatásnak éltem meg?

Figyelt kérdés

Anotalkon (beszélgetős oldal) beszélgettem egy lánnyal. Órákon keresztül beszéltünk, hihetetlenül jó hangulatban. Nagyjából 3 óra beszélgetés után (nagyon eltelt az idő, szinte alig vettem észre, olyan mélyen beszélgettünk) képet kértem tőle. Küldött kettőt is. Tüneményes volt... Igazi gyönyör. Hosszú szőke haj, kék szem, vékony alkat, kerek nagy cici. 10/10 nálam. Utána én is küldtem képet neki, de gondoltam beugratom kissé. Egy olyan fotót küldtem ahol egyik haverommal vagyok rajta, én ülök jobb oldalt, haver bal oldalon és megkérdeztem hogy "na vajon szted melyik vagyok én? ☺️" erre ő: "uuuuu tuti a bal 🥰😍"

..........

Na itt éreztem hogy jókora öngólt lőttem. Nem vallottam be egyből, illetve úgy tettem pár percig mintha valóban ő lennék. Megkérdeztem hogy és mi lenne ha nem a bal oldali srác vagyok hanem a másik? Erre ő: "Hááát... Őszintén megmondom nagyon nem az én kategóriám a jobb oldali pasi, túl nagy a feje és nekem a mosolya se jön be"

Na itt már felforrt az agyam és megmondtam hogy sajnálom, de én a JOBB OLDALI FÉRFI vagyok és küldtem pár képet még magamról, előnyösebbeket. Természetesen menthetetlen volt a helyzet, miután a további fotókat is elküldtem mindössze "🙂" válaszokat kaptam, majd az igazság kiderülése után 5 percet maradt bent a beszélgetésben. Tehát az, hogy 3,5 órán át tökéletes lelki tarskent beszéltünk és totálisan egy hullámhosszon voltunk SEMMIT NEM JELENTETT neki és kilépett.

Na igen ám, de én a keresztneve, életkora és az egyetem alapján ahova jár megtaláltam Facebookon. Írtam neki. Válasz kb. 5 percen belül: "Erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni." Tiltott. Instagramon szintén. Brutális. Mintha kivégzett volna. Már csak azzal tett volna jobbat ha elkéri a haverom nevét hogy vele beszélgessen és később feküdhessen be alá.

Összegzésként: elég elkeserítő látni hogy a gyermekkori testi-lelki jóbarátaidat imádják a top nők, te meg le se vagy 💩-va. Elég visszataszító és bicskanyitogató érzés. Többek között ezért utálok ezzel a haverral szórakozóhelyekre menni, mert minden nő őt találja meg, míg engem elhajtanak, pasijaikkal (akik nem is léteznek) fenyegetnek stb.

Hasonló sztori valakinek? Más is felfedezte már milyen nyomorult érzés amikor a legjobb haverod kell a nőknek és halomra dugja őket te pedig késői szűzként legfeljebb álmodozol?

2020. nov. 24. 12:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
98%

Ha egy nő szeretne olyan párt magának, aki tetszik neki, helyesnek tartja, akkor ő máris qrva? Az persze oké, hogy vered a nyálad, hogy ő milyen gyönyörű, 10/10, tüneményes. Hát képzeld, anno én is szerettem volna egy ilyen párt, ugyan nekem nem kell 10/10 (nem is létezik tökéletes), de olyat, aki az én szememnek kifejezetten helyes, vonzó. Mivel ez tetszik vagy sem, egyik komponense a szerelemnek, kell fizikai vonzalom. De ez nem azt jelenti, hogy alá fekszem mindenféle s.eggfejnek, sem azt, hogy nem számítanak a belső értékek. Az is számít, még jobban is. Én bevallom, hogy nem tudok mit kezdeni azzal, akivel jól elbeszélgetünk, de külsőre nem vonzó. Sajnálom, de párkapcsolati szempontból teljesen kizárt. Csak az a különbség, hogy nálam volt, hogy megpróbáltam ilyen sráccal, de sose működött, nem tudtam hozzá vonzódni. Na meg én nem léptem ki szó nélkül. Sőt, 17-20 évesen még fel is ajánlottam az ilyen srácoknak, hogy dumáljunk tovább, ha szeretnének, és ha nem zavarja őket, hogy csak haverkodásra számíthatnak. Azt mondták, hogy nem zavarja őket, de persze zavarta, végül megsértődtek, valamint végig a nyalták a s.eggem, ami nekem kínos és egy idő után kifejezetten irritáló. Egyik sem volt barát, mint csak epekedő kan volt. Ezért olyan 21 éves korom körül átálltam arra, hogy aki egyáltalán nem jött be az illető, akkor lezártam az ismerkedést. Nem szó nélkül léptem le, hanem egyenesen megmondtam, hogy részemről sajnos nem fog menni, és elköszöntem. Persze lettem mindenféle tetves qrva, aki megérdemelné a halált és a nemi erőszakot. :D Szerencsére végül lett normális párom.

Oké, hogy neked rossz, hogy nem volt még barátnőd, ezt megértem. Na de miért nem érted meg, hogy van egy szerinted 10/10 tünemény, és ő is egy olyat szeretne maga mellé, akire úgy tud tekinteni, ahogy te tekintesz rá? Komolyan szerinted ezért mocskos, felszínes qrva?

2020. nov. 24. 14:01
 32/46 anonim ***** válasza:
98%

"képet kértem tőle"

Miért kértél tőle képet? Hiszen neked ugye baromira mindegy, hogy nézett ki, hiszen téged csak és kizárólag a belső érdekel.

Mi lett volna, ha küld egy képet, amin nem egy 10/10-es csaj, hanem egy szerinted kifejezetten kellemetlen külsejű lány lett volna?

Gondolom akkor is csak annyit gondoltál volna, hogy a "belső fontosabb". Hát persze.

MINDENKINEK számít a külső. Te sem véletlen írogattad 1 teljes soron keresztül, hogy mennyire szép volt. Gondolom ha gusztustalanul nézett volna ki, rögtön lelohad a farkad és nem lett volna kedved többet beszélni a "lelki társaddal".

2020. nov. 24. 14:48
 33/46 anonim ***** válasza:
4%
30 te írsz össze-vissza: számít a külső, nem számít a külső de ha nem számít akkor azért valamennyire mégis, ha meg számít akkor nem azon múlik ...stb.... Az hogy 19évesen jöttetek össze az magyarázat de nem fejtem ki mert megsértődsz
2020. nov. 24. 14:55
 34/46 anonim ***** válasza:
96%
Javíts a külsődön, keress egy rondább havert és ne ruggózzál egy visszautasításon aztán lesz csajod.
2020. nov. 24. 14:59
 35/46 anonim ***** válasza:
95%

"Aha, aztán nincs is a közelébe egy férfi se egész este, direkt figyeltem."

Lehet, nélküle ment, de mindegy, mert nem köteles indokolni, miért nem akar veled ismerkedni.

2020. nov. 24. 15:00
 36/46 anonim ***** válasza:
98%

Óh basszus, elolvastam az egészet. Te valami mentálisan instabil fickó vagy!?

Anotalk-on tökéletes lelki társat? :D Ez olyan mint ha feleséget keresnél a Fóti úton.

És képes voltál "tréfálkozni" a képekkel? :D

A csaj joggal offolt ki, ez valami ostoba 12 éves hülyegyerek szint.

Aztán zaklatod a közösségi oldalakon???

Eszeden vagy!? Látogass el a pszichológushoz qurva gyorsan.

2020. nov. 24. 15:18
 37/46 anonim ***** válasza:
98%

Jobban jártál volna ha olyan képet küldesz amin csak te vagy.

Te mit szóltál volna, ha látsz egy képet egy gyönyörű lányról, meg egy csúnyácskáról, azt hiszed a széppel beszélsz, aztán kiderült hogy hazudott? Te is csalódott lettél volna de nagyon.

2020. nov. 24. 15:33
 38/46 anonim ***** válasza:
97%

Jézus

Hány éves vagy??

Én sok pasi szerint 8/10es vagyok es képzeld elég sűrűn lettem elutasítva... De egyszer se siránkoztam itt mint te... És nem csinálom amit te. Igen, elkell fogadni h nem vagy az esete.

2020. nov. 24. 15:48
 39/46 anonim ***** válasza:
4%
38 a nőknél a 8/10 azt jelenti hogy talán még feláll rá. Az alatt még sose hallottam nőre minősítést pedig nem csak instacsajok vesznek körbe. Férfiakat merik csak kendőzetlenül pontozni merthogy azok nem fognak hisztizni
2020. nov. 24. 19:52
 40/46 anonim ***** válasza:

Nem hiszem h insta "modellnek" kell lenni ahhoz h 8/10es minősítést kapj

Nem vagyok modell alkat es van feleslegem, de ettől lehetek még vonzó. Nem mindenkinek jönnek be a ribik😉

2020. nov. 24. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!