Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy ezt megaláztatásnak éltem meg?
Anotalkon (beszélgetős oldal) beszélgettem egy lánnyal. Órákon keresztül beszéltünk, hihetetlenül jó hangulatban. Nagyjából 3 óra beszélgetés után (nagyon eltelt az idő, szinte alig vettem észre, olyan mélyen beszélgettünk) képet kértem tőle. Küldött kettőt is. Tüneményes volt... Igazi gyönyör. Hosszú szőke haj, kék szem, vékony alkat, kerek nagy cici. 10/10 nálam. Utána én is küldtem képet neki, de gondoltam beugratom kissé. Egy olyan fotót küldtem ahol egyik haverommal vagyok rajta, én ülök jobb oldalt, haver bal oldalon és megkérdeztem hogy "na vajon szted melyik vagyok én? ☺️" erre ő: "uuuuu tuti a bal 🥰😍"
..........
Na itt éreztem hogy jókora öngólt lőttem. Nem vallottam be egyből, illetve úgy tettem pár percig mintha valóban ő lennék. Megkérdeztem hogy és mi lenne ha nem a bal oldali srác vagyok hanem a másik? Erre ő: "Hááát... Őszintén megmondom nagyon nem az én kategóriám a jobb oldali pasi, túl nagy a feje és nekem a mosolya se jön be"
Na itt már felforrt az agyam és megmondtam hogy sajnálom, de én a JOBB OLDALI FÉRFI vagyok és küldtem pár képet még magamról, előnyösebbeket. Természetesen menthetetlen volt a helyzet, miután a további fotókat is elküldtem mindössze "🙂" válaszokat kaptam, majd az igazság kiderülése után 5 percet maradt bent a beszélgetésben. Tehát az, hogy 3,5 órán át tökéletes lelki tarskent beszéltünk és totálisan egy hullámhosszon voltunk SEMMIT NEM JELENTETT neki és kilépett.
Na igen ám, de én a keresztneve, életkora és az egyetem alapján ahova jár megtaláltam Facebookon. Írtam neki. Válasz kb. 5 percen belül: "Erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni." Tiltott. Instagramon szintén. Brutális. Mintha kivégzett volna. Már csak azzal tett volna jobbat ha elkéri a haverom nevét hogy vele beszélgessen és később feküdhessen be alá.
Összegzésként: elég elkeserítő látni hogy a gyermekkori testi-lelki jóbarátaidat imádják a top nők, te meg le se vagy 💩-va. Elég visszataszító és bicskanyitogató érzés. Többek között ezért utálok ezzel a haverral szórakozóhelyekre menni, mert minden nő őt találja meg, míg engem elhajtanak, pasijaikkal (akik nem is léteznek) fenyegetnek stb.
Hasonló sztori valakinek? Más is felfedezte már milyen nyomorult érzés amikor a legjobb haverod kell a nőknek és halomra dugja őket te pedig késői szűzként legfeljebb álmodozol?
De ha meg nem tilt, hanem tovább beszélget akkor is k_rva, mert "húzza az agyadat", meg "talonban tart" meg "egót növel".
Hogy lehet itt nyerni?
"Nem kváztam le, bár jogos lenne. Amint nem tetszem neki már mit sem ér az egész."
Mélységesen felháborító, hogy valaki olyannal akar ismerkedni, aki tetszik neki. Téged is csak azért zavar a történet, mert neked 10/10 volt a csaj.
"Mélységesen felháborító, hogy valaki olyannal akar ismerkedni, aki tetszik neki. Téged is csak azért zavar a történet, mert neked 10/10 volt a csaj."
Az a felháborító, hogy lelép szó nélkül mondhatni. Amikor már felcsillan a remény, hogy végre 30 évesen itt egy nő, akivel kijöttök teljesen jól, gyönyörű, pont az ízlésem... Aztán távozik. Csak azért mert a belső értékek mit sem érnek ha a külső nem tökéletes.
Hát vagy nagyon randa vagy, vagy a csaj extra válogatós, bár nekem elég dedó ez az egész sztori.
Hány éves vagy?
Azt mutasd meg a csajoknak amiben jó vagy, ne azt amiben rossz hogy akarod meghódítani...
". Csak azért mert a belső értékek mit sem érnek ha a külső nem tökéletes."
A szomszéd bácsinak igen sok belső értéke van, művelt, segítőkész, jól lehet vele beszélgetni, mégsem jönnek vele össze. Ja, igen, egy igazi qrva vagyok. Ez az oka.
15
Jó vagyok a szakmámban. Na bumm. Ezzel senki nem megy sokra ha ismerkedésről van szó. Azon kívül miben legyek jó ha mindig eltűnnek a nők? Online és élőben is. Szórakozóhelyeken felkérem táncra vagy meg akarom hívni egy italra mi a válasz? "Hát barátom nem örülne neki." Aha, aztán nincs is a közelébe egy férfi se egész este, direkt figyeltem. Szóval ennyit erről.
"Többek között ezért utálok ezzel a haverral szórakozóhelyekre menni, mert minden nő őt találja meg, míg engem elhajtanak"
Érdekességképpen hadd említsem meg, hogy egy elhízott, előnytelen külsejű kolléganőm azzal a szöveggel hívta el egyszer egy másik kolléganőmet, hogy "Gyere el velem strandra, én úgyis kövér vagyok, mellettem minden férfi téged fog észrevenni."
Vagyis neked sem ezzel a sármos haveroddal kéne együtt menned szórakozni, mert mindig őt fogják melletted észrevenni a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!