Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok nőt, ha a férfi segít neki?
Pl.: befizeti helyette a csekket, kifizeti az albérletét, megjavíttatja a kocsiját, telepakolja a hűtőjét,...
Ezekkel mi a gond?
Aha...tehát a wellness hétvége, 200-ért rendben van. 150-ért a kocsi, ami fontosabb és hasznosabb, az nem.
Szülinapi ajándék + virág 50-ért igen, de a pár ezres csekk az nem.
Értem...mondjuk nem, de mindegy.
" befizeti helyette a csekket, kifizeti az albérletét, megjavíttatja a kocsiját, telepakolja a hűtőjét,..."
te pénzes sugar daddy vagy. Jó hogy sok nő van, aki nem egy pénztárcát keres, ez megnyugtat. Ajánlom a sugar daddy s oldalakon a kis 20 éveseket.
Azok ajendekok amiket nem mindeki engedheti meg maganak vagy magara ezt az ember nem koltene. Viszont a csekk befizetese az nem kenyelem kerdese hanem letszukseg. Ha nekem nincs elegendom a mindennapi elethez akkor eletkeptelen vagyok, es nem kell h erre valaki raerositsen.
Tenyleg apaskodo fokent ez a meg sem kerdezem resze.
Az mas ha együttlaktok vagy ha anyagi gondjai vannak es segitseget ker
"Szülinapi ajándék + virág 50-ért igen, de a pár ezres csekk az nem."
Igen. Teljesen más. A csekkek befizetése létfentartási dolog. Azt jelképzed ezzel, hogy a barátnőd önmagától életképtelen.
A luxus nyaralás az extra. Lehet, nem engedheti meg magának hogy évente kétszer Balin nyaraljon, de azértt nem kell belőle függő, magát ellátni képtelen nőt faragnod.
Kérdező!
De most ezek a nők nem tudják a bojler megcsináltatását kifizetni? Ennyire le vannak égve anyagilag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!