Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavar sok nőt, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar sok nőt, ha a férfi segít neki?

Figyelt kérdés

Pl.: befizeti helyette a csekket, kifizeti az albérletét, megjavíttatja a kocsiját, telepakolja a hűtőjét,...

Ezekkel mi a gond?

2020. nov. 22. 21:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tehát van kulcsom a lakásához, de kifizeti nekem az albérletet? Ez rettent hülyén jönne ki. Akkor már költöztessen magához. És úgy nem zavar ha segit, örülnék, igyekeznék meghálálni a törődését.
2020. nov. 22. 23:56
 12/22 A kérdező kommentje:

Aha...tehát a wellness hétvége, 200-ért rendben van. 150-ért a kocsi, ami fontosabb és hasznosabb, az nem.

Szülinapi ajándék + virág 50-ért igen, de a pár ezres csekk az nem.

Értem...mondjuk nem, de mindegy.

2020. nov. 23. 07:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyikkel az apja akarsz lenni. Vagy minden haverodnak befizeted a számláit karácsonyra?
2020. nov. 23. 09:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

" befizeti helyette a csekket, kifizeti az albérletét, megjavíttatja a kocsiját, telepakolja a hűtőjét,..."

te pénzes sugar daddy vagy. Jó hogy sok nő van, aki nem egy pénztárcát keres, ez megnyugtat. Ajánlom a sugar daddy s oldalakon a kis 20 éveseket.

2020. nov. 23. 11:59
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Azok ajendekok amiket nem mindeki engedheti meg maganak vagy magara ezt az ember nem koltene. Viszont a csekk befizetese az nem kenyelem kerdese hanem letszukseg. Ha nekem nincs elegendom a mindennapi elethez akkor eletkeptelen vagyok, es nem kell h erre valaki raerositsen.

Tenyleg apaskodo fokent ez a meg sem kerdezem resze.

Az mas ha együttlaktok vagy ha anyagi gondjai vannak es segitseget ker

2020. nov. 23. 13:49
 16/22 anonim ***** válasza:

"Szülinapi ajándék + virág 50-ért igen, de a pár ezres csekk az nem."

Igen. Teljesen más. A csekkek befizetése létfentartási dolog. Azt jelképzed ezzel, hogy a barátnőd önmagától életképtelen.

A luxus nyaralás az extra. Lehet, nem engedheti meg magának hogy évente kétszer Balin nyaraljon, de azértt nem kell belőle függő, magát ellátni képtelen nőt faragnod.

2020. nov. 23. 14:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Na de, ha nincs 30-ad a számlákra, és a pasid vesz neked egy 50-es ékszert, az neked, hogy esik? Nem jut eszedbe, hogy szép-szép, de akkor vágjam zaciba, mert a lámpa, meg a bojler működése fontosabb?
2020. nov. 23. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
"50-es" ékszert akkor vegyen, ha együtt élünk.
2020. nov. 23. 15:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

De most ezek a nők nem tudják a bojler megcsináltatását kifizetni? Ennyire le vannak égve anyagilag?

2020. nov. 23. 15:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék egy ps5-öt, kifizeted nekem?
2020. nov. 23. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!