Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavar sok nőt, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar sok nőt, ha a férfi segít neki?

Figyelt kérdés

Pl.: befizeti helyette a csekket, kifizeti az albérletét, megjavíttatja a kocsiját, telepakolja a hűtőjét,...

Ezekkel mi a gond?

2020. nov. 22. 21:37
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Az ismerkedés, de már együtt "járás" időszakára gondolok, amikor már van kulcsod a lakásához.
2020. nov. 22. 21:38
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem segítés. Segítés, ha kiveszed a kezemből a szatyrot, nem ha pénzelsz.
2020. nov. 22. 21:39
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom akit zavar azért zavar, mert nem akarja azt érezni, hogy meg akarják vásárolni a szeretetét vagy a testét..
2020. nov. 22. 21:39
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Mert konkrétan nyiltan k.r.ának tartod őket!
2020. nov. 22. 21:41
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert tudják, hogy ez nem önzetlenség, csak egy befektetés, amire fel magas elvárásokat támaszt majd a pasi. Inkább nem.
2020. nov. 22. 21:43
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Mert ha eddig el tudta magát tartani normálisan, akkor a függetlenségét veszed el tőle.

Ritka hülye ötlet így segíteni. Pl. ahelyett, hogy kéretlenül telipakolod a hűtőjét (esetleg olyanokkal, amiket ő nem is akart volna megvenni), inkább kísérd el a bevásárlásra és cipeld helyette a bev.szatyort.

Vagy ahelyett, hogy megjavíttatnád a kocsiját, segíts neki jó szerelőt találni, és legyél ott, amikor tárgyal a szerelővel.

2020. nov. 22. 21:46
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Huh engem marhara zavart amikor a parom ismerkedes kozben ilyeneket kezdett csinalni, ugy ereztem bar jo szandekbol de kiveszi a dontest a kezembol. Kb mintha a szulom lenne. Az mas ha megkerdez elotte vagy ha anyagi gondokkal kuzdok akkor orulnek ha egy ket randira o hivna meg, de ilyet h keres nelkul befizet csekkeket. .. nem koszi, onallo felnotr vagyok sajat keresettel
2020. nov. 22. 22:08
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
Mert ez azt jelenti, hogy ő nem keres pénzt, a pasi meg pénzeli, szexért cserébe.
2020. nov. 22. 22:33
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A segítés az amikor tanácsot ad, segít olyan fizikai dologban amit nekem jóval nehezebb megtenni, segít eldönteni mit vegyek fel ha megkérem a véleményét, segít ha bajba kerültem (akár súlyos gond akár az "elfogyott a tampon" probléma).

Ezek a segítségek személytelenek, a hűtő telepakolásan kívül, ami igazából rohadtul idegesítő, hiszen ha pl. kizárólag a kedvenc dolgaimmal tölti fel a hűtőt akkor nem tudom megenni a benne lévő dolgokat a lejárat előtt, ha meg a sajat része tölti ki a tér nagyobb hányadát akkor meg nem nekem segített, hanem csak nem felejtette el, hogy nekem is vannak szükségleteim.

Igazat adok az előttem válaszolónak abban, hogy megfoszt az autonómiától: ez nemcsak nem zavaró, hanem nem sokkal összeköltözés után egy nagyon félelmetes intő jel arra, hogy a pasas teljesen uralni akar.

2020. nov. 22. 23:15
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert ennek nagy ára van. Majd jönni fognak az elvárások.

Másrészt nem értem, miért adnak neked kulcsot ismerkedési szakaszban. Majd ha együtt éltek, akkor.

2020. nov. 22. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!