Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresek olyan társkeresőt, ahol a tagok valóban társat is keresnek, ahol nem like-vadászok vannak és akikkel lehet is ismerkedni, nem 1-2 levél után lelépnek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 15:08
41/43 anonim válasza:
Írtatok fizetős levelezős de irodát is működtető társkereső oldalt.
Extra lehúzás. Először regisztráltam nem volt pénzem (20e)10éve. Ezért csak böngésztem. Számomra szép(nem tipikusan a nagyon szép lányokat kedvelem) masoknak jó közepes lányok írtak nekem. Kűldtek valami jelet hogy tetszek nekik. Mentem is az irodába, fizettem. Volt garancia is. Ott a nő mutatott 5-10szerinte nekem való lányt,garancia szerződés szerint ha legalább 5regisztrált nekem való lány van nem reklamálhatok. Lényeg a fele lány kamu profil volt, tehát valakik írkáltak hogy a pasik vásároljanak tagságot.....
42/43 anonim válasza:
Én a diamond dating-en ismertem meg a párom négy éve, azóta is együtt vagyunk. Akkor még ingyenes volt az oldal.
L
43/43 anonim válasza:
Nézd meg a randivonal.hu oldalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!