Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Keresek olyan társkeresőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresek olyan társkeresőt, ahol a tagok valóban társat is keresnek, ahol nem like-vadászok vannak és akikkel lehet is ismerkedni, nem 1-2 levél után lelépnek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 15:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Kérdező amennyiben ffi vagy. Egy levelezős társkeresőre csak naponta egyszer lépjen be egy nő. 1-3 nap. Ujjoncfigyelő elkűldi 100 email címre ezen kívűl 100 mindig ráérő pasi talál rá keresővel. Ezeknek csak a 10%a írjon rá, máris 20 ember 3 nap alatt. Nem fog max 2-3nak válaszolni. De sok pasi még mindig ír neki a lány azt hiszi ő milyen jo nő....Szerintem a normális társkeresők ku....el a normális lányok egy részét.
2020. dec. 22. 17:05
 32/43 anonim ***** válasza:

Szia,

en a Badoot használom, egész jó.

2020. dec. 22. 20:40
 33/43 A kérdező kommentje:
Én Első Találkozáson vagyok fenn, de még senk isem írt, én persze írtam vagy 200 embernek az tuti. Senki sem használja ennyire? Rosszat nem írtam, csak magamról pár dolgot. Már ismerkedő is a rangom az oldalon és semmi.
2020. dec. 25. 18:58
 34/43 anonim ***** válasza:
Netes ismerkedés sajnos ilyen, ha nem vagy szimpatikus a nők többsége nem válaszol, bárhol ismerkedsz. Nekem időszakaim voltak, valamikor hetekig semmi, majd egy héten hirtelen lett 2-3 nő, akivel megvolt a szimpátia. Amikor soknak érzed, tarts szünetet, mert ha görcsösen próbálkozol tovább nem lesz sikerélményed, ami még inkább lehúzz. Inkább próbálkozz újra 1-2 hónap műlve, fektess energiát új fotó, bemutatkozó szöveg és első üzenet írásába, aminek egy része sablon, esetleg humoros, másik része a kiszemelthez kapcsolódik. Mellette ugyanúgy éld az életed, ismerkedj személyesen is, társkereső csak egy plusz opció legyen, ahol nyitva hagyod a kapukat.
2021. márc. 1. 07:33
 35/43 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. márc. 1. 08:32
 36/43 anonim ***** válasza:
Hagy döntsem már el, hogy kinek írok vissza, és kinek nem...!
2021. márc. 1. 16:29
 37/43 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést...!
2021. márc. 1. 19:38
 38/43 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom az első találkozással. Igaz, én csak 2 lánynak írtam, de mikor láttam, hogy napok teltek el, és azóta mindketten többször is beléptek, töröltem a regisztrációmat. Tinder, Badoo sokkal pörgősebb, de a válaszarány ott is pocsék. A Bumble-t tudom még javasolni, annak az a lényege, hogy a nőknek kell kezdeményezni, és 70%-ban meg is teszik. Ott van még a facebook társkereső, az azért jó, mert ingyenes, van korlátlan like-od, meg tudod nézni, kinek tetszel, szóval az nem a lehúzásról szól. A válaszarány hasonló a Tinderhez, talán kicsit jobb is, viszont bugos még az alkalmazás, és sokszor késnek, vagy meg sem jönnek az értesítések, ezért érdemes megnyitogatni és csekkolni.
2021. márc. 1. 20:43
 39/43 anonim ***** válasza:
kérdező mekkora arc ! XDDD teljesen elmentek otthonról .. :_D
2021. ápr. 2. 09:25
 40/43 A kérdező kommentje:
Ha tudnád, hogy mi van a társkeresőkön nem engen gyaláznál...
2021. ápr. 2. 11:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!