Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak ti mennyire vagytok előítèlesek,ha egy nő kètszer is volt fèrjnèl/kètszer volt èlettársa?
Semennyire nem vagyok előítéletes, mert alapvetően nem bízok meg senkiben, így a legkomolyabb kapcsolatom is csak annyira komoly, hogy előre bekalkulálok megcsalást, szakítást, elsárkányosodást,ststb. minden rosszat, ami csak történhet, és mindenre van B tervem.
Így aztán.. mivel a csalódás lehetősége így ki van zárna, nincs okom előítéletesnek sem lenni.
Ezt nem értem:
"2 gyerekem van .Mind a kèt apukától."
Most kérdező, te férfi vagy? Akkor hogy lehet apukától gyereked? :) De ha nő vagy, akkor evidens, hogy mindkét gyerek apukától van. Legalábbis remélem :).
Ne hari, de olyan sokszor értelmetlenül fogalmaznak itt GYK-n ....
28 vagyok. A korosztályomban elé meredek, ha valaki már kétszer volt házas... Ráadásul, ha megnézem az egyszer házas, elvált csaj ismerőseimet, akkor a többségük egyszerűen egy komolytalan kislány. Szóval nem, nem jönnék össze ilyennel. Főleg úgy, hogy simán találtam normális barátnőt mindig.
"nagyrèszt nem rajta múltak a dolgok"
És ez az, ami egyáltalán nem igaz. Ő választott, ő mondott igent. Ha kétszer nem jött össze, akkor azért ne mondja már valaki, hogy ő semmiről sem tehet. Ott sem volt vagy mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!